Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (387)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaží sa to posunúť celý príbeh na novú osobnejšiu rovinu. To čo sa v prvej časti odhaľovalo postupne a kde bol rúšok tajomna, je Sinister 2 pomerne priamočiary. To že tam nefungujú lakačky a tajomno je trochu škoda, ale určitý rozvoj na poli mytológie vytvorenej Derriccksonom tam je. Foy nie je fušer, len mal tú nevďačnú úlohu natočiť to po výbornej prvej časti. V zásade sa ale žiadna hrôza nekoná. Akurát že ústredná dvojica chlapcov lezie značne na nervy a to ešte nepočítam tie iné decká. Ransone ako ťahúň ale kupodivu funkčný a Sossamon tiež nerobí hanbu. Znesiteľné a v zásade aj celkom zábavné. Zaznamenané úmrtia sú aj celkom gore a nápadité. Ale inak to neodhalí viacej než by malo. A kráča to len po vodách priemeru. Stále ale lepšie než 80% všetkej súčasnej hororovej produkcie. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byl mistrovsky vypointovaným hororovým dílem, kdežto tohle je jen druhořadý hororový "bazmek", který bezuzdně šlape po dědictví prvního dílu. Zcela se zde totiž vytratil ten náboj, který látce dodával "šmrnc", přičemž zbyla jenom holá kostra obalená v ohraných hororových klišé a mizerné chemii všech zúčastněných postav. Jsem šokován a znechucen. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Jenom cekni a zabijeme tebe i celou tvoji rodinu." Erm, není to náhodou point toho všeho? V čem je rozdíl, jestli je zabije teď, nebo potom a 3x tak brutálně?xD Ex-zástupce šerifa je sympaťák, ale logika tohohle pokračování je vážně pod bodem mrazu, nehledě na to, že je to vlastně celou dobu o zvrácených dětech, nikoli o nevinných. Z kvalitního filmu s blbým rozuzlením vznikl blbý film bez rozuzlení. Doufám, že trojka už nebude... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl byl solidní, ale nic z čeho bych si sedl na zadek. O dvojce platí víceméně to samé, jen je o stupínek horší. Technicky zvládnutý je film velmi dobře, zahrané je to také slušně, přičemž Shannyn Sossamon zraje jak víno a amatérské záběry byly docela fajn, ale po výborné atmosféře z jedničky zbyly jen stíny a na nic jiného hororového nemohla dvojka moc sázet. Přízraky, které se tu proháněly víc, než bylo zdrávo, nepůsobily tak, jak jsme u strašidelných dětí zvyklí a vrchní bubák, který to tu má všechno na starost, je ze všeho nejvíc komediant, ačkoliv přiznávám, že mě jednou docela vylekal, i když lekačka to byla laciná. Myslím, že dvojkou by se měly sinisterovské lapálie ukončit. 55% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ždímačka úpěšné značky. Neni to úplně marný, nepříjemný jsou hlavně "found footages", kde mě vyloženě potešilo využití nechutné torture popravy s použitím krysy, což autoři načerpali z literatury o historii trestu smrti. Trapný jsou ale dětstí duchové, jejichž účast ve spolupráci s už kurva v tomto žánru otravným rodinným dramatem dělají ze Sinistera 2 věc zbytečnou a vynechatelnou. Na něco, jako byla Youngova hudba, ihned zapomeňte. Měl jsem hororový půst, takže jsem smířlivější. Být v horším rozpoložení, jsou to dvě hvězdy. 55% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Počas kostolnej scény boli použité živé potkany. (Mathew234)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama