Reklama

Reklama

Carly Whittenová (Cameron Diaz) je drsná newyorská právnička, která se, pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, striktně drží pevných zásad. Například toho, že si nikdy nic nezačne s ženatými muži. V současnosti je bezhlavě zamilovaná do Marka Kinga (Nikolaj Coster-Waldau). A ten jí lásku téměř bezvýhradně oplácí. Vždyť kterou ženu by nepotěšilo, že si partner vzpomene i na zdánlivě bezvýznamné výročí? Nebo na ní čeká před kanceláří s květinou a pozváním na romantickou večeři? Ale vše jednou končí a často tvrdým dopadem. Carly tento náraz potká, když se spontánně rozhodne Marka překvapit a bez ohlášení navštíví jeho dům v Connecticutu. Dveře jí totiž neotevře Mark ale jeho manželka Kate (Leslie Mann). Tato vždy věrná a oddaná žena v domácnosti je paralyzovaná šokem a Carly se pro změnu nebezpečně rozzuří. Naštěstí ale místo toho, aby svůj hněv namířily proti sobě, začnou se Carly a Kate pomalu sbližovat. Pomáhá jim v tom nejen mrzká existence společného nepřítele, ale také zjištění, že má Mark ještě jeden tajný milostný poměr a to s Amber (Kate Upton), která se také chytila do Markových lží. Své síly nakonec spojí všechny tři a s podporou Carlyny svérázné sekretářky Lydie (Nicki Minaj) začnou hledat všechny možnosti, jak dát Markovi za vyučenou. Čím důmyslnějšími a děsivějšími se stávají jejich pomstychtivé plány, tím pevnější je také jejich přátelství. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (371)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipné, originální a kvalitní už vůbec ne. Herr direktor vsadil boty na stehna a ňadra velikosti Dé, což v mém případě zafungovalo. Neustále pohledy do výstřihů odváděly mou pozornost od jalových dialogů a celkové problematiky, která je mi cizí (podvádí vás milenec, jež má Jaguára za 300,000 dolarů). Na ozdobu tam prcli tu prdelatou černošku s šikmýma očima, což mě nechalo chladným jako Hodora na šestkráte otitulovaná Deanerys! 60% Celosvětový výdělek k 24. 8. 2014: $194,384,548, což je 4,86 násobek budgetu ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Typicky ukričaná ženská americká komédia, ktorá dejom ani nemôže veľmi prekvapiť, takže plusové body sa snaží získať uvoľnenými, čo najpotrhlejšími hereckými výkonmi. Nebyť tam tých dvoch pojašených báb, pre ktoré mám (priznám sa) stále slabosť – sexi Cameron Diaz (aj keď na tej sa už rapídne odrážajú pribúdajúce roky a mohla by už konečne presedlať na iný typ rolí) a hysterická Leslie Mann – tak idem s hodnotením nižšie. Takto to je celkom stráviteľná jednohubka. Niežeby som sa vyslovene smial na plné hrdlo, ale pri niektorých správne vypointovaných hláškach mi jemne kútiky úst zodvihlo. Škoda len, že tie sú občas prevážené zbytočným fekálnym humorom, ale tak čakal horšie, oveľa horšie. Keď sa k tomu postavím s nadhľadom (ako inak k filmu s Cameron Diaz, v ktorom zase raz balí/ničí chlapov) tak sa s tým jeden večer dá bez akýchkoľvek problémov zabiť. Aj keď ku konci je tu už až príliš zdĺhavé, ako diváka ma to v závere stratilo a bolo mi úplne jedno ako to celé skončí. Ale v tomto (sub-)žánri „komédie pre ženy“ sa urodili omnoho nestráviteľnejšie kúsky. Other Woman je pozerateľná, občas zábavná, občas otravná, avšak nič viac ako jednohubka. Menej otravná ako som čakal. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ať jsem se snažila sebevíc, tak mě to prostě nechytlo. Děsně jsem se u filmu nudila. Přišlo mi to moc upovídané. Leslie Mann mi šíleně lezla na nervy a ve filmu mi dost vadila. Zdálo se mi, že Cameron Diaz tam hraje asi tu nejrozumnější roli, ale i když jí to ve filmu slušelo, tak to sama utáhnout nemohla. Škoda, těšila jsem se na báječnou komedii, ale bohužel... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Vítejte v roce 2014, kdy je postava ženy ve velkorozpočtový hollywoodský komedii degradována na obživlý lobotomizovaný hovězí, který s radostí roztrhalo a zapálilo sebraný svazky dějin ženský emancipace v kostce, protože se nevešly do pozlacený lujvitonky. Z návštěvy tohohle navoněnýho kravína se budu vzpamatovávat ještě hodně dlouho, Carrie Bradshaw nicméně uděluje pečeť kvality. 30% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to, bylo to vážně otřesný. Jediné kdo to zachraňoval byla Leslie Mann, jelikož její postava zhrzené ženy byla zábavná, ale to je tak asi vše! Cameron Diaz vypadala neuvěřitelně staře a to jsou s Leslie Mannouvou stejné ročníky, proklel bych vizážisty! Jamiemu Lannisterovi asi docházejí peníze, že točí takové věci?!? WTF?? Cameo role Nicki Minaj a Kate Upton, no tak to byla taky fakt bomba!!! Nene, tento film již nikdy více, děkuji... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu se objevila také topmodelka Kate Upton, pro kterou to byla první větší filmovou roli. (jenik71)
  • Scenáristka čerpala inspiraci ve francouzských komediích, kde je cizoložství běžnější než v USA. (jenik71)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporila viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Související novinky

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

Režisér Zápisníku jedné lásky se vydá do akce

19.03.2021

Tvůrce romantických komedií jako Zápisník jedné lásky nebo Jedna za všechny Nick Cassavetes si teď čerstvě vyzkouší akční thriller. Do své novinky God Is A Bullet si pak navíc sehnal přímo parádní… (více)

Jamie Lannister a kalifornské gangy

Jamie Lannister a kalifornské gangy

26.04.2015

Nikolaj Coster-Waldau potřebuje dobré role a potřebuje je hned. Jeho incestní hrdina ze Hry o trůny je čím dál tím sympatičtější, takže ho možná brzy potká nějaká další tragédie (tip knih neznalého… (více)

Reklama

Reklama