Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

novoten 

všechny recenze uživatele

První dobrodružství žlutého chlupáče. Walt Disney uctíval jeho knižní předlohu a to je na filmu znát v podobě téměř neustálého zobrazování "na papíře". Nevadí mi naivní old-school disneyovky, třeba Kniha džunglí má díky jisté infantilnosti dodnes svoje kouzlo, ale tady už těch písní o oslavách, přátelství a kráse bylo příliš. Kdo chce krásný a vtipný příběh z lesa, ať radši zkusí Bambiho, Pú si body zaslouží jen za králíka a Iáčka. ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele

Pro knihu mám velkou slabost i pro tento film, takže tento film nedokážu objektivně zhodnotit. Mimochodem tohle je asi jediná Disneyho adaptace knihy z 20. Století. Hodně se mi taky líbí že tato Disneyovka je hodně odlišná od těch ostatních. Tohle snad taky jediná Disneyovka která vytvořila svůj vlastní Universe. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

První z dlouhometrážních Púů. Ačkoli mám Medvídka Pú rád, tento hodně dlouhý celovečerák mě pořádně nedostal. Dle mého názoru jsou i lepší dlouhometrážní filmy s Púem. Ale písnička Medvídek Pú je velmi povedená včetně krásné dětsky milé hudby v celém filmu. Další písničky už nejsou tak dobré, je jich i víc než by bylo zdrávo. Ale slušné setkání se všemi hrdiny. Dabing zde: http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=20907. Hudba: Buddy Baker ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pú si pamatuji hlavně díky knížce, takže když se mi do ruky dostal tenhle film, nebylo na co čekat. Výtvarné zpracování, hudba, celkem vtipný příběh - to už je u disneyovke klasika. Co mě však překvapilo u této byl naprosto dokonalý výběr postav. Každé zvířátko mělo naprosto odlišnou povahu a tak se každý divák musí v nějaké zvířecím protějšku poznat. Mým nejoblíbenějším bylo samozřejmě naprosto depresivní osel a pak permanentně vyděšené prasátko. Ideální film na odpočinkový večer. ()

studiobadguy 

všechny recenze uživatele

Máme tu další film a tentokrát se to moc nepovedlo. Animace je opět skvělá ale kdo by čekal něco jiného. Největší problém tohoto filmu je to jak je dětský. Za celý film jsem neviděl skoro žádný dospělí nebo dojemný moment. Film je strašně dětský a je to vidět. Na to se váže i humor který je opět naprosto dětinský a místy naprosto trapný. A scény o tom jak Medvídek Pú miluje med začínají ke konci být hodně otravné. Nechci tu psát slohy, 55% (3 hvězdy z 5). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Pri animácii boli väčšinou použité kreslené a akvalerové koncepty s prázdnymi časťami a atramentovými hrubými linkami naznačujúcimi tvary. (Hystory)
  • Ilustrátori pracovali na základe Milneovho románu a Shepardových ilustrácií. (Hystory)

Reklama

Reklama