Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Medvídka Pú si pamatuji hlavně díky knížce, takže když se mi do ruky dostal tenhle film, nebylo na co čekat. Výtvarné zpracování, hudba, celkem vtipný příběh - to už je u disneyovke klasika. Co mě však překvapilo u této byl naprosto dokonalý výběr postav. Každé zvířátko mělo naprosto odlišnou povahu a tak se každý divák musí v nějaké zvířecím protějšku poznat. Mým nejoblíbenějším bylo samozřejmě naprosto depresivní osel a pak permanentně vyděšené prasátko. Ideální film na odpočinkový večer. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je sice legendární animovaná postava, ale mě se tak nelíbí, jak je uctívaná. A to ani v tomto zpracování od Walta Disneyho. Sice se drželi knižní předlohy, což je vidět na tom, jak ve filmu listují knihou, ale nic extra fascinujícího to není. Jediné co mne zaujalo, byla chvíle, kdy Pú v králíkově noře tak papal med, že tak ztloustnul a nemohl se dostat ven. Ostatní je spíše takové seznamování se s ostatními postavičkami, z nichž se mi nejvíce líbil tygr a to, že tygr toho umí strašně moc, hlavně skákat. [2008. hodnocení, 56. komentář, 78%] ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najobľúbenejších Disney filmov a jednoznačne najobľúbenejšia postavička od Disney s menom Winnie The Pooh. V človeku film vyvolá veľmi veľa příjemných pocitov, veľa hrejivej atmosféry ale rovnako aj dobrej zábavy a skvelých momentiek, ktoré človeku ostanú v pamäti. A to najmä vidno na vzťahoch medzi postavami. Pre mňa je tento film animovaná klasika. Nelimituje sa tým, aby to rozdelili na 3 akty ani nič podobné. Proste nám dá vtipné, milé, hrejivé príbehy, ku ktorým sa človek jako ja veľmi rád vráti. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Nemám tuhle bandu od disneye moc ráda, přišlo mi to hloupé už jako děcku. Po dnešku, kdy jsem si řekla že to už můžu brát s nadhledem, se můj názor nemění. Hloupočký postavičky neustále si patlající čumák medem nejsou nic pro mě. Nehledě na dost otřesnej psychedelickej sen se slonama a medem, kterej by mě jako dítě asi docela vyděsil. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dobrodružství medvídka Pú mají jednu velkou a jednu malou chybu. Tou velkou je Pú, nesnáším toho nenažraného vlezlého medvěda s "malým rozoumkem". Malou chybou je přehnané zpívaní a oslavování (obvykle nezaslouženě Půa). No ale Iáček a Králík jsou moc fajn, takže moje hodnocení vytáhli na tři hvězdičky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Pri animácii boli väčšinou použité kreslené a akvalerové koncepty s prázdnymi časťami a atramentovými hrubými linkami naznačujúcimi tvary. (Hystory)
  • Ilustrátori pracovali na základe Milneovho románu a Shepardových ilustrácií. (Hystory)
  • Prvotne plánovaná kvantita, zodpovedajúca celovečernému filmu, sa napokon redukovala na tri 30 minútové časti, ktoré boli spojené až v roku 1977. (Hystory)

Reklama

Reklama