Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Remember Sunday ve mně navodilo natolik příjemně melancholické pocity, že kolísám mezi třemi a čtyřmi hvězdami. A to se v podstatě jedná o malý, nedůležitý TV snímeček, jenž táhne především na divákovy sympatie k té či oné seriálové hvězdičce. Nečekala jsem předem vůbec nic a dostalo se mi milého překvapení, např. v podobě nerozjuchaného konce. Když si vzpomenu na tématicky obdobnou sandlerovinu 50 First Dates, tak nakonec čtvrtou hvězdou toto televizní neambiciózní snažení podpořím. ()

smajliss 

všechny recenze uživatele

Další verze filmu 50x a stále poprvé. Narozdíl od zmiňovaného filmu je tam méně komedie, ale zase více romantiky. Alexis Bledel je asi nejroztomilejší herečka a hezky se na ní dívá, vlastně hlavně kvůli ní dávám 4 hvězdy. Je to příjemný film pro milovníky romantiky. Doporučuju pustit večer se skleničkou vína. ()

Reklama

Solozo 

všechny recenze uživatele

Zde několikrát zmíněná podobnost s 50 First Dates je zřejmá, ale pouze co se týče příběhu. I přes zjevnou podobnost se především zpracováním jedná o naprosto odlišné filmy. Remember Sunday (na TV hallmark produkci až neskutečně kvalitní) je silný příběh podán vážnou a formou s lehce nostalgickou atmosférou. Navíc je scénář napsán tak dovedně, že romantik si z příběhu odnese naději a pocit štěstí a cynik zase realistickou hořkou pachuť beznaděje. Tudíž každý bude spokojen! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně bylo 50 first dates neskutečně směšná "trapárna", takže jsem nesmírně ráda, že se mi dostalo i vážnější a asi tak stokrát lepší verze. Ačkoliv bych neřekla, že je to ten samý film, jen s jiným scénářem a herci; příběh mi připadal nenásilný, pořád originální, svůj a jednoduše krásný. Především, pokud vezmu v úvahu, že se jedná o televizní film a ještě navíc od Hallmarku, který obvykle produkuje průměr (a to mu ještě lichotím). Už dlouho jsem neviděla tak milou romanci se sympatickými představiteli - navíc taky jednou nešlo o žádný sex nebo vedlejší úmysly, ale čistou lásku. A o to je můj dojem z filmu lepší. Rory..ehm, Alexis to tu navíc vážně slušelo a předvedla skvělý výkon. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je Zachary sympaťák, kterému je sotvakdy rovno a mrkací panenka Alexis umí i ve dvaatřiceti vystřihnout nejnevinnější úsměv, tuhle Neděli bych raději zapomněl. Chuck a Rory totiž zabrousili do extrémně předvídatelné romantiky (značka Hallmark Hall of Fame měla být dostatečným varováním), kde zajímavá zápletka začne velmi rychle otravovat, vedlejší postavy až fatálně nudit a ústřední dvojka sice dmýchá více než solidní chemii, ale scénář jim podkopává nohy, seč mu síly stačí. Navíc poslední třetina místo odpovědí přináší jen nové nastřelené otázky a místo katarze jen další načechranou vatu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama