Reklama

Reklama

Čističi orlojů

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1937, 9 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Šikovná zostava v zložení Mickey Mouse, káčer Donald a Goofy sa dá na umývanie vežových hodín. Zručnosť im samozrejme nechýba, ale aj tak sa nevyhnú menším zábavným šarapatám. (T2)

Recenze (9)

T2 

všechny recenze uživatele

Zostava Mickey Mouse, káčer Donald a Goofy sa dali na umývanie vežových hodín, čím spustia riadnu razanciu gagov. /90%/ Krátkometrážnu rozprávku pozri na: DVD MICKEYHO má každý rád ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cídění orloje je velmi nebezpečná záležitost, ale v provedení Mickeyho, Goofyho a Donalda přináší cenná poučení: 1. Čísla na ciferníku se nejlépe umývají skotačením po vteřinový ručičce, 2. Citlivej mechanismus se aktivně brání mytí vodou, 3. Není vhodný čistit zvon zevnitř v celou hodinu, kdy do něj začnou zběsile bušit všechny figury na orloji. Nehodlám tato poučení využít v praxi, ale člověk nikdy neví, kdy se mu získaná informace může hodit. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Donald, Mickey a Goofy jsou "myči" hodin a vydávají se vyčistit orloj - jednoduchý děj ze kterého je vymačkáno maximum gagů - nejen díky Donaldově choleričnosti a Goffyho nemotornosti. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama