Don Donald

Ben Sharpsteen

Hrají:

Clarence Nash

• Flipper

Ľuďia otvorte si oči. Toto bol riadny otras. Vedel som, že toto sranda nebude, keď Donald dal oslíkovi prvú bombu po hlave s gitarou. Ťahanie za chvost používa ako trúbku, očmudi ho z výfuku a ešte sa pritom priblblo usmieva. Oslík je však ešte väčší debil, keď sa chce k Donaldovi vrátiť aj po tom, čo ho potupne predal. Ale najviac som otváral oči pri Daysi, ktorá sa predvádzala pred našim káčerom, ako prvotriedna kurva, láka ho na pusu, no nedá mu ju o chvíľu sa vytočí a rozšliape jeho plagát, no o sekundu už sedí v aute a nič sa nestalo, akoby mala IQ pokosenej trávy. Takéto správanie nevidno ani u posledných cigánoch. Ďalej príbeh pokračuje akože gagmy s autom, kde sa postupuje podľa vzorca: niečo sa nepodarí - niekto sa zasmeje - zlízne si to od toho komu sa to nepodarilo, a zase a zase dokola. Mám v tom chaos a poviete si, čo sa tu rozpisujem pre blbý animák, no keď pozriem hodnotenie ide ma vystrieť... Zatiaľ môj najhorší Donald.(26.12.2008)

Keď sa pred ženou ukážete sediac na prašivom somárikovi je zle - nedobre. Stačí si však zaobstarať fungl nové červené športové auto a ženy zvlhnú .... Tak to bolo aj v príbehu Dona Donalda a Donny Donaldiny .....(11.3.2006)

Don Donald má se svou vyvolenou temperamentní vztah. Při kytarových hrátkách nebo okouzlení novým sporťákem je jejich láska nekonečná, po Donaldově škodolibém smíchu však pravidelně probíhá kačeří mezipohlavní kroucení krky, po kterém dokáže uražená dáma odfrčet na kapesní jednokolce.(17.1.2010)

Kačer Donald, oslík a auto. Zaručená zábava, u které se budete za břicho popadat smíchy.(29.2.2008)

75% - Celkem povedená mexická jízda...(30.9.2008)

Mexický don Donald má problémy so seňoritou... Výborná animácia, skvelé gagy...najlepšia scéna je zo zdochýňajúcim autom.(10.3.2007)

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Tentokrát to byl oslík. Donaldovo zacházení s ním se mi teda moc nelíbilo.(2.7.2010)

Squelej díl, ve kterým se snaži Donald získat srdce seňority tím, že čendžne svýho oslíka za červenej sporťák. Víte ale jak to bejvá s ženskejma :)))(9.10.2006)

• krvavamera

Zlý a křečovitý.(4.12.2011)