Reklama

Reklama

Dumbo

Trailer

Obsahy(1)

U příležitosti sedmdesátého výročí vzniku tohoto výjimečného filmu o odvážných dobrodružstvích jediného slůněte na světě, které umí létat, byl Dumbo digitálně upraven. Diváci tak mají nyní šanci snímek zhlédnout ve vyšší technické kvalitě a ve vysokém rozlišení obrazu i zvuku. Báječný příběh statečného slůněte Dumba, které se chce s pomocí bystrého nejlepšího kamaráda, myšáka Timothyho, proslavit díky svým senzačním uším, znovu a znovu upoutává pozornost malých i velkých diváků. Film o nezdolné síle přátelství a víře v sebe sama dokresluje hudba, která sklidila mnoho prestižních ocenění včetně Oscara. Vychutnejte si animovanou klasiku z dílny Walta Disneyho. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Další klasický Disney, který je úžasný na pohled, ale postrádá nějaký ten moment nebo přesah, který by znamenal pátou hvězdičku. Když se to srovná s dnešní produkcí, tak animace je na stejně dobré úrovni, ale například Pixaři zapojují haldy emocí, humor a příběh, což tady chybí. I tak ale skvělý film. 85% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kedysi tie prehnane disneyovské postavičky a zvieratká boli fakt milé.V dnešných filmoch sú otravné. Napriek tomu ma Dumbo trochu sklamal, ani neviem presne čím. Pár velmi pekných scien, ale ako celok nejaké divné. Možno je tými lsd sloníkmi, ktoré sú samy o sebe super, ale príliš sa sem nehodia. Toto by mali vyskúšať hipisáci, ktorí ulietavali na vesmírnej odysei. Toto je tá skutočná haluz. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Slabé. Přestože mám rád tyhle Disneyho klasické výtvory a toleruji jejich orientaci na dětské publikum, Dumbo mě zklamal jak z pohledu dítěte, který jsem se zuby nehty snažil nasadit, tak i z perspektivy vyzrálejšího filmového fanouška, kterému už jen roztomilé postavy, veselé písničky a primitivní příběh prostě ke štěstí nestačí. Díkybohu, že to trvalo jen těch 60 minut. 60% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Dumbo mě docela zklamal. Snažil jsem se k němu především přistupovat jako ke krásné pohádce určené dětem. Díval jsem se s dcerou a občas pozoroval její reakce a musím říct, že pro menší děti je Dumbo spíše hororovým příběhem než pohádkou. Odebrání od matky, stálé urážení, slzy, snové vize, ... nic z toho pro děti moc není. Ty se u toho budou spíše bát, budou smutné, sklíčené a rozhodně nebudou mít z příběhu radost. Při sledování Dumba jsem si navíc uvědomil, že jsem jej v mládí už viděl a neměl jsem z něj vůbec dobrý pocit ani tehdy. Bohužel Dumbo nefunguje ani jako "komedie" či zábavný film pro dospělé, množství smutných scén převažuje a při sledování jsem neměl dobrý pocit. Skvělou klasickou pohádku bych si představoval rozhodně jinak. Pár dobrých věcí by se jistě také našlo a za ně dám dvě hvězdy, ale na víc to tentokrát není. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jsem jediný, kdo si všímá, že spousta rodinných filmů, která zobrazuje ústředního hrdinu jako terč posměchu, vlastně navádí své dětské diváky k šikaně? A já už tohoto typu sentimentality mám ve filmech plné zuby. Zvlášť když se v řadách posměváčků objevují dospělé charaktery, které by měly mít rozum. V celkovém měřítku je pro mě Dumbo stejnak tou slabší Disneyho klasickou jednohubkou, jež pohřbila hlavně prapodivná pasáž s růžovými slony. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o jediný animovaný film studia Disney s hlavním hrdinou, který ve filmu nepromluví jediné slovo. (Mr.Hudson)

Související novinky

Guy Ritchie chystá Aladina

Guy Ritchie chystá Aladina

12.10.2016

U Disneyho zabodovali s hranou Popelkou i Knihou džunglí a příští rok dostaneme Krásku a zvíře. K tomu se chystají předělávky Mulan, Dumba nebo Lvího krále a teď se celovečerního kříšení dočká i… (více)

Reklama

Reklama