Reklama

Reklama

Jakmile jste online, tak vás mají. Hackeři, kterým stačí pár kliknutí k tomu, aby vám zničili život. Ještě horší jsou ti s ambicemi. Ti, kteří mají v plánu ochromit celý svět. Zatím neznámý počítačový machr si s námi rozhodl hrát a zdá se, že neexistuje nikdo, kdo by ho zastavil. Protože zoufalí lidé rádi dělají zoufalé věci, vytáhnou tajné služby z vězení hackera Hathawaye (Chris Hemsworth), který v něm kroutí patnáct let za podobné aktivity. Přestože se nechal chytit, je to absolutní špička v oboru, teď navíc se speciální motivací. Nabídka, kterou dostal, je lákavá. Když vystopuje hackera, který právě zlikvidoval jaderný reaktor v nejmenované elektrárně, bude volný. Hathaway se okamžitě pustí do pronásledování, brzy však zjistí, že proti němu stojí člověk se skutečně mimořádnými schopnostmi a že by pro jeho budoucnost bylo určitě lepší, kdyby zůstal sedět za mřížemi. Jeho soupeř mezitím chystá další úder. Kde? Kdekoliv. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Toto pondělí britský label Arrow vydal na Blu-rayi a 4K UHD Blackhat (https://www.arrowfilms.com/blu-ray/blackhat-limited-edition/14299339.html?), a to jako dvoudisk, kde na druhém disku - Blu-ray only - je i na nosičích pro domácí kina konečně dostupný režisérský sestřih. Plus oproti u nás vydané kinoverzi přibyly i bonusy: dva obsáhlé a velmi informativní rozhovory (ohledně kamery a výpravy) a informativní i zábavný audiokomentář. 

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

qxkamo

No mě to moc jako Krimi nepřišlo. :)

Byl to prostě typickej americkej nelogickej akčňák, kde vězně nechaj volně pobíhat (že při pohybu s čidlem na noze si nevšimnou že čidlo stále ukazuje že je "doma", a slíbenej policajt co bude s nim je nahrazen sestrou agenta obávané Číny). A takový nelogický zvraty a blbosti už stokrát viděné....

No dal jsem tři hvězdičky, ale to snad jen proto, že byl film z více částí světa a nějakou tu "zápletku" to mělo.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Je rok 2015 a filmari ako v praveku stale pouzivaju tie take "pocitacove zvuky", ked sa na obrazovke zjavi text alebo sa nieco deje. Ale teraz k filmu. Zacal celkom fajn zapletkou, ocakaval som teda zaujimavy film. Do polovice filmu som vsak trpel ako ryba na suchu. Po polke filmu som zacal pretacat niektore nekonecne nudne sceny. Nerozumiem tiez, preco je film oznaceny aj ako Drama a Mysteriozny, skor je to Akcny kriminalny film. Koniec-koncov, nuda a strateny cas.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

janejo

janejo (hodnocení, recenze)

Nehorázná sračka. Namakanej hacker unikl z dozoru NSA a FBI a CIA a Číňanů a kdo ví čeho všeho a vzal spravedlnost do svých rukou. A žije šťastně až do smrti.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

že jsem viděl debilní Berandal v kino ripu bez titulků a dal jsem mu 2* 

 

já věděl a říkal sem to, že si nemohl ten film vidět v blu-ray kvalitě jak si tvrdil, a to že si tomu nerozuměl a nemohl si tedy pochopit příběh, to nepotřebovalo nějak vysvětlovat 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

je čas udělat pápa, ale neboj zítra se s tebou i se mnou zase bude bavit, už ho trošku znám nikdy mu tohle moc dlouho nevydrží, to sou vždycky silácký řeči a pak hovno 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ok takže vyřízeno. Včera jsem neměl daleko k tomu nechat si tu smazat účet, protože ano ač to nerad přiznávám, tak ťamanskej stalking dosáhnul svého a mě už z toho hráblo, ale nakonec jsem se zamyslel a řekl jsem si, že to nemám zapotřebí, protože já tu nejsem ten špatnej a za to, že jsem viděl debilní Berandal v kino ripu bez titulků a dal jsem mu 2* načež jsem ten film viděl znova v hd ripu z titulkama a stojím si za tím, že ten film je prostě překombinovaná blbost, tak teda sorry za tohle si vážně nezasloužím být stalkován přes celou databázi. Z tohohle by jeblo každýmu, kdo to nezažil jaký je to mít svého osobního stalkera, tak ten neví co je to za peklo. Takže ti gratuluji ťamane dosáhnul si svého a donutil si mě k úvahám, že to tady zabalím napíšu pomovi ať mě smaže a šmitec, ale už jsem si všechno srovnal v hlavě a tímto vyhlašuji, že KONČÍM z veškerými reakcemi na ubohé stalkování uživatele yoshitsune zkusil jsem všechno možný, nic nezabralo, tak jinou možnost nevidím. Nakonec když já budu ten který nebude reagovat, zatím co on bude nadále zasírat diskuze svými výkřiky do tmy, tak nakonec bude za debila on. Takže zbohem jošíku. Je konec. Its done.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen, Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ty vole co kecáš ? já tě už několikrát vybízel a hecoval, ke konfrontaci a ty si místo toho zbaběle utekl a zrovna dneska na tebe nemám náladu 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Když seš takovej borec tak ti dávám poslední možnost, před tím než skončím s veškerou reakcí na tvůj ubohej stalking. Pojď si to vyřídit sem : http://www.csfd.cz/diskuze/562211-ring-volny/ když já jsem takovej ubožák a  ty jsi seš tak jistej v kramflecích. Už mě to zasírání diskuzí nebaví a hádám, že ani ostatní tu na to nejsou zvědaví.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

aaa JohnnyBane další ubožák co nemá co nabídnout nebo třeba i říct, to je taky smutné, stále na hrej ban stále ? 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

vidíš Waco já ti to říkal, že jestli nezměníš svůj přístup, tak to tady budeš mít blbý, neříkal sem to ? říkal a podívej, ono se to vyplňuje 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To cos napsal, nemá žádnou hodnotu, pač jsi předtím napsal, že na to tady sereš. Už ti nic nežeru.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak ho nahlaš, ať ho smažou. Mě je to fuk. Uznávám, že jsem ulítnul, ale když už jsem to jednou napsal, tak to mazat nebudu a tím už bych to fakt uzavřel. Stejně se nikam nedobereme. Dobrou noc.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ne ten komentář je výplod naprostejch sraček, co nejsi schopen argumentovat a ve kterejch si protiřečíš. pač v jednom tě sere to hodnocení a pak tu napíšeš, že je hlavní že se to líbí tobě a ostatní tě nezajímají.

 

to je jako kdybys napsal: ještě jsem neprcal, ale už jsem prcal

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ten komentář byl to co jsem tu v sobě už dlouho dusil. Já totiž tolerantní nejsem a už tuhle hru a falešný přetvařování tady končím! Ať si mě třeba všichni odeberou z oblíbenců, ať mě tu zabanují, mě už je to u píči. Zkurveně servilní už jsem tu byl příliš dlouho a nejsem to já, takže z touhle hrou končím.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

a mám tě v komentáři né kvůli tomu jak kolega Yoshi, ale kvůli tomu, že výlevema se ti tady nikdo nevyrovná. Jsi originální a přitom jsi jak ostatní.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Dyt si protiřečíš! Říkáš, že je hlavní, že se to líbí tobě! Tak proč řešíš pak ostatní? Co to je ty vole? :D Já tvou upřímnost beru, ale ten komentář je bez prominutí sračka a ty filmům nerozumíš. Podle sebe soudíš druhé. To co dělají ostatní, vidím i u tebe. A pak o sobě křičíš jak máš vlastní hlavu a podobně. Napsal jsi, že na nás sereš a furt nám odpovídáš!

Chceš aby tě csfd bralo takového jakej jsi, tak ty ber ostatní jaký jsou.

 

Kurva fix už

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Protože je to vesměs až na pár výjimek banda píčusů co filmům nerozumí. Tak tohle jsem chtěl fakt už hodně dlouho napsat! Ufff četl jsem tvůj koment k True survivor a mýlíš se já žádný komplexy nemám jenom jsem byl jednou upřímnej a napsal co si tady o tom myslím. Jo a mimochodem pokud mě hodláš mít nadále v oblíbencích za účelem stalkingu (jako pan jošitčuně) nastal čas říct to na plnou hubu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen, Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

já nevim proč on nebere ostatní takový jaký sou, musí se ho na to zeptat, on se měnit nechce, ale svět by chtěl změnit, to je sebestředné a zahleděné do sebe 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Na zbytek se můžeš vysrat a proto pak na všechny nesereš v komentářích. Schizofrenik asi nebo za tebe někdo píše, nevím.

 

Jednou píšeš hlavou, podruhý prdelí.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Na tohle nemám. Takže dobrou noc. Berte mě takovýho jakej jsem, nebo jděte do prdele. Víc vám nenabídnu. Já seru na to co je pro někoho povrchní nebo umělý. Podstatný je, že se to líbí mě a na zbytek se můžu vysrat. Čusec.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen

Související novinky

Michael Mann dotočil svůj srdcový projekt

Michael Mann dotočil svůj srdcový projekt

23.10.2022

Biografie Enza Ferrariho je dotočená. Režisér Michael Mann (Nelítostný souboj, Miami Vice), jenž projekt považuje za svůj srdcový a strávil na něm řadu let, oslavil poslední klapku v Itálii tento… (více)

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Reklama

Reklama