Reklama

Reklama

Recenze (1)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Beverly Hills Cop z roku 2013 je neodvysílaný pilot k seriálu, který měl podle původních plánů navázat na sérii filmů s Eddiem Murphym. Novou hlavní postavou měl být jeho syn v podání Brandona T. Jacksona, jemuž by Murphy sem tam vypomáhal. Věc se má tak, tenhle čtyřicetiminutový reboot a částečně sequel není vlastně vůbec špatný, děj pod zručným vedením Barryho Sonnenfelda dobře odsýpá a atmosféru původní filmové trilogie se mu daří velmi dobře napodobit. Na druhou stranu bohužel není tak pamětihodný na to, aby dokázal rozhýbat celý nový seriál (zvlášť v konkurenci desítek jiných lehce komediálních crime shows), a proto byl poslán k ledu. Jako taková jednohubka před opravdovým návratem Axela Foleyho příští rok na Netflixu je to OK. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Testovací projekce dopadly katastrofálně a společnost CBS projekt okamžitě zastavila. Eddie Murphy poté zašel do studia Paramount a nabídl jim námět k oficiálnímu čtvrtému pokračování, kterého se nakonec ujal producent Jerry Bruckheimer. (korbitch22)
  • Brandon T. Jackson, ktorý hrá syna Axela Foleyho, sa narodil v roku 1984, presne v roku, kedy mal Policajt v Beverly Hills premiéru. (Tony DiNozzo)

Související novinky

Čeká nás Policajt z Beverly Hills 4?

Čeká nás Policajt z Beverly Hills 4?

15.06.2016

Jen málo hollywoodských pokračování má tak trnitou historii jako čtvrtý Policajt z Beverly Hills. Poprvé byl ve hře už koncem 90. let, když jím chtěl Eddie Murphy odčinit slabou trojku, reálně se ale… (více)

Policajt z Beverly Hills počtvrté

Policajt z Beverly Hills počtvrté

05.05.2014

Eddie Murphy (Záměna, Cesta do Ameriky) chystá comeback na velké plátno. Arnold Schwarzenegger už se několikrát zmínil o tom, že jej s Dannym DeVitem chtějí do komediálního sequelu Trojčata. Murphyho… (více)

Reklama

Reklama