Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Han I-soo se musí rozhodnout mezi dvěma protichůdnými city - touhou po pomstě a láskou. Se svou přítelkyní Jo Hae-woo se zná od dětství a jejich láska časem neztrácí nic na své síle. Jenže ve chvíli, kdy vinou dívčiny rodiny přijde o svého otce, se mu převrátí život naruby. Změní svou identitu i vzhled a chce se pomstít. Ale dokáže to tváří v tvář své milované? (ainny)

(více)

Recenze (12)

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři. A pak jsem se rozhodl, že nebudu jak kokot pořád hodnotit podle mých oblíbených herců a jejich výkonů, ale taky jednou podle celku... Tak teda: Je to dlouhý. Hrozně moc dlouhý. Strašně moc dlouhý! (To jsem sice věděl, už než jsem si pustil první díl, že dvacet epizod prostě bude moc, ale pořád jsem doufal, že to bude stát za to!). Někdy při patnáctém dílu už by toho bylo dost a už by se mohlo končit. Vlastně už někdy od té chvíle, kdy všichni vědí, že Kim Joon je pohřešovaný, tatrou rozdrcený chudák Yi Soo, a už je to jen taková habaďůra, kterou někdo mermomocí natáhnul jako šňůru na prádlo, aby jako plnila svůj účel, jenže když stejně perete jen jedny spoďáry, tak vám je ten zbývající kus úplně k ničemu. Začátek je solidní a člověk se těší i na nějakou tu skoro detektívku nebo tak něco. Když se ztracenej synek vrátí domů a začne dělat rodeo, taky pořád dobrý. Ale pak už je to prostě jen dlouhý a nic moc z toho nedává smysl a všechno se hatí (a to je dobrý, alespoň se pořád něco děje) a vona ho miluje a von ji taky ale stejně jim to k ničemu není, a pořád je někdo unesenej a přejetej a zamordovanej (a to pořád zní dobře, akorát už je to potom jen pořád dokola). No a úplným vrcholem je poslední díl. Považte, máme dvacet dílů. Tak co takhle jednou udělat konec pořádně a nenarvat ho do pěti minut? Zase ne... Ok. Jak už to tak bývá při korejských doramíčkách, vezmeme tři minuty, najebeme tam nějak tak závěr,a že nedává nic smysl, nic není dořešené a vyřešené nevadí, hlavně, že tam stihneme narvat kupu scén k ničemu a o ničem. Charaktery nechame pochcipat nebo rozpustit se v nevysvetlitelnosti scenare. Happy end jsem zrovna nečekal, tak mě to nijak nesebralo, ono to vlastně bylo nejlepší řešení. Ale fakt bych se rád dozvěděl, co se dělo ještě kousek potom. Dvacet epizod řešíme, co s dědkem a nakonec... nakonec nic. A všichni měli zajebané životy, až dokud neumřeli. (Za toho SooHyuka bych dal i tři! Ale za ten poslední díl prostě nemůžu!) ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

S odstupom času dávam Sangeo plné hodnotenie. Jednalo sa o neobyčajný seriál s kórejskej produkcie s kvalitným hereckým obsadením navyše s mojou obľúbenou Son Ye-jin v hlavnej úlohe :) Seriál disponuje výborným príbehom a záverom na aký u kórejských seriálov nie som zvyknutý. Navyše to bolo originálne, žiadne klišé. Atmosféra bola neskutočná, niektoré časti som sledoval so zatajeným dychom, nechýbali ani akčné scény do toho výborná hudba. Takže mňa si Sangeo rozhodne získal :)) Krásne spracované video odporúčam http://www.youtube.com/watch?v=hWptvUf8kIk ()

Reklama

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Trefa do černého! Ale kdo by si novinku s Ye-Jin nepustil, že?! V podstatě jako obvykle jsem si nepustila ani upoutávku, nic a stiskla "přehrát" s přáním, aby to nebyla uřvaná blbost. Kdybych shrnula svoje výrazy za celé vysílání, tak by to byl povětšinou úžas ve tváři. Takto by měl vypadat seriál, který mě osloví. Napínavý promyšlený příběh, který se staví jako skládačka, sem tam vtípek a tématem pomsta, což já zbožňuju 8). Ale žádný masakr, nic takového, prostě tajuplný dotčený hlavní hrdina :)! Příběh začíná v minulosti a tato skladba mě u jiných věcí nutila přát si, ať už to neprotahují a nastoupí hlavní borci, ale tento příběh je od začátku tak skvělý, že se mi při přesunu do současnosti po mladých představitelích dokonce zastesklo ;). Byli na jedničku! No a každý další díl jsem neskutečně žrala! Hlavní hrdina byl božskej, Korejcům notoricky známý, pro mě novou tváří, ale vyhrál to na plné čáře. Též se mi líbil obraz a vůbec, režisér to ukočíroval báječně, zase něco, na čem je vidět pořádný kus práce. Také každá postava se mi zamlouvala - každý herec měl svůj charakter(!) a nebyla to změť herců v obraze. Vyzdvihnu Kyu-Cheola, který se pravidelně objevuje jako vedlejšák, ale nikdy si ho hned neasociuju, protože každou roli hraje absolutně jinak (Jeho škola by prospěla třeba takovému Min Ho-leovi. Sory fanoušci :D.) a hlavně celým tělem - je to pašák. Samozřejmě, nebyli by to oni, aby tam nenacpali něco navíc, ale mísa nepřetekla, naštěstí to bylo tak po okraj. Teď už mi tu hraje "jen" soundtrack, ale až budu chtít hořce polykat, tak se k příběhu Orfea určitě vrátím. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Žraloka bych přirovnala k polévce, která je sice uvařená z těch nejkvalitnějších ingrediencí, ale chybí jí sůl. Herecké obsazení je vynikající, scénář promyšlený a kamera jedna z nejlepších, co jsem kdy viděla. Líbily se mi také detailně propracované interiéry, na kterých si někdo vyloženě vyhrál. Kombinace nádherné hudby a smyslných dialogů mi občas přivodila až mráz na zádech. Přesto jsem od toho čekala tak nějak víc... ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát plný počet, jenže pak přišel konec... Většina seriálu je opravdu kvalitní, obzvláště herecké výkony hlavních i vedlejších postav (vždyť tam taky hraje vždy božská Ye-jin Son). Napětí pracuje a příběh má co nabídnout. Bohužel mi scénáristé připravili nepěkné překvapení v podobě posledního dílu. Asi si řekli: "Proč bychom dělali dlouhý a propracovaný konec, když vše můžeme nacpat do posledních 5 minut." To jsme vážně sledovali všech těch 20 dílů seriálu, kdy se hlavní hrdina snaží dokázat pravdu a pomstít se, jen proto, aby ho na konec, když už to vypadá, že vše dopadne dobře, odpráskl někdo, kdo se do té doby na obrazovce téměř neukázal? I zbytek zakončení je podivně prostříhaný a působí na mě, jakoby vynechali skoro všechny důležité scény. Celkově působí konec neuceleným dojmem a absolutně shazuje vše, co jsem do té doby viděl. "Jaký to mělo vše smysl?" musím se ptát sám sebe. Předchozích 19 a půl dílo však bylo dobrých a tak Sharkovi, i přes opravdu neuspokojivý konec, dávám 80%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama