Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (77)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

B. Del Toro je super herec, mám rád i jeho filmy a tady se to dalo ještě propojit s parádním tématem. Kolumbie, mafiáni, Escobar, to je plný příběhů a inspirací. No ale podívat se na tenhle film po takřka dokonalým seriálu Narcos, to nebyla úplně nejlepší volba. Hlavně pro tenhle film, protože vyrovnat se tak skvěle natočenýmu seriálu se nedá. Del Toro v roli Pabla je velice slušnej, za to role a postava naivního mladíka Nicka byla dost šílená. Vlastně mě celkem sral. A navíc, když se dívám na thriller o drogách a gangu, nechci u toho sledovat žádný velký romance. Tady se to ale v podstatě vystavělo jenom na vztahu dvou mladých milenců, zatímco role Pabla Escobara šla celkem do pozadí. To asi není dobře... Rozhodně je to pro mě "jenom" nadprůměr, výš bych to neposouval. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Člověk se skoro až diví, co to vlastně chtěli napasovat za příběh na osobu Pabla Escobara, ale jak se snímek blíží závěru a graduje, divák si uvědomuje, že v té druhé půlce to není tak špatné, i když je to vlastně očekávané. Benicio se popere s každou rolí, ale překvapil mě Josh, kterému to v té drsnější půlce až překvapivě sedlo. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nečekal jsem životopis ale ani že největší drogový boss tady bude jen jako pozadí jako jen reklama na ne špatný thriller. Po vzoru posledního skotského krále, kde fiktivní postava doktora se přátelila se skutečným diktátorem a s ním zažíval chronologicky skutečné události, tak tady realita je více upozaděná.Benicio je extratřída, ale ten konec je opravdu stupidní. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Patron, kterej z nuly dokázal sedmý místo ve Forbes, klobouk dolů. Ale to klopýtání přes ty haldy mrtvol co mu ležely pod nohama a který mu samotnýmu prošly rukama, je nářez. Není pochyb o tom, že Pablito byl dobrej obchodník a mecenáš, ale taky sadista a magor, kterej se nebál ničeho. Vůbec ničeho. Ani Boha. Del Toro to zahrál minimálně na glóbus. A Josh mi zase tolik nevadil. Hodně hodně silný čtyři. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem začala psát recenzi k tomuto filmu a vždycky jsem ji vymazala. Říkám si, všichni už všechno řekli...Ovšem stejně mi to nedá a musím přidat svou špetku do mlýna. Díky pohledu surfařů na toho zmrda i když je to fabulace je to možná skutečnější a uvěřitelnější než Narcos...Néé, je to prostě blbost. Escobar byl prostě normální obyčejný vrah, který se schovával za pomoc chudým i když je celou dobu využíval a vraždil druhé. Je neskutečné jak ho jeho vlastní rodina potažmo matka, která veřejně dštila síru a oheň za obranu a ochranu svého syna, který povraždil polovinu svých lidí, ale ti nejbližší to prostě vůbec neviděli, ho neustále chránila...Za mě prostě 85% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Pablo Escobar ve skutečnosti anglicky vůbec neuměl. (dienow)
  • Španielska herečka Claudia Traisac vo filme používala mnoho mexických a argentínskych fráz, pretože vôbec nehovorila kolumbijským dialektom. (MikaelSVK)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama