Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (925)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

HA! Přírodní úkaz, mysteriozní zjevení a událost nevídaná... Tvůrcům se podařilo udělat pokračování komedie podle stejného sižetu podle kterého jel první díl, k tomu si z toho dokáží sami dělají srandu a která je lepší než první díl (smutně pozdravujeme trilogii bolehlavu aka Pařbu ve Vegas). Obzvlášť podvratné a okaté kopání do vlastních řad hrozně pomáhá, akční stránka funguje jen o málo huře, než ta komediální (což je tím, že je tak komediální tak dobrá) a nenapadá mě snad jediná postava, která by byla nevtipná. Pokorně se kaju a padám na kolena do prachu, neb jsem si myslel, že tenhle film bude jednoznačně nejslabším článkem Filmového čsfd víkendu a hle - mýlil jsem se a hned jak náležitě proběhne doba kání (káňata jsou ovšem přípustná též) užiju si udělení silných čtyř hvězdiček. Viděno za velepříjemné společnosti na filmovém víkendu čsfd 2014 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

21 Jump Street bylo na poli ujetejch komedii naprosty zjeveni, od zacatku do konce rezba jak hovado, tudiz jsem se na druhej dil hodne tesil. Jenze tentokrat jsem bohuzel zklamanej. Tvurci si z toho sice kazdou chvily delaj prdel, ale proste to je nastavovana kase a pribehove vlastne to samy, co prvni dil. Akorat to proste uz neni tak vtipny, neustaly reseni skoro homo vztahu hlavnich postav zacne bejt za chvily otravny, zapletka je naprosto blboucka a for se povede jen obcas. Je sice fakt, ze kdyz uz, tak to stoji za to a par scen je solidni naklad, ale bohuzel jako celek film nijak extra nepobavi. Za sympaticky herce, fuckovani a sem tam brutalni scenu to ty 3* da, ale vic ani omylem. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Pokračování komediálního hitu, kterému nechybí nic, co bylo typické i pro jeho předchůdce, avšak zároveň nemá skoro nic, co by bylo typické přímo pro něj. Skutečně vtipných scén je pramálo, na oblíbené zesměšňování akčních klišé se pravda dostane, ale je to stále jen slabý odvar oproti jedničce, noví záporáci jsou strašně hloupí (chudák Stormare) a z původních postav si pouze jediná zachovala svůj "výkonnostní" standart (hláškující Ice Cube). Od režisérů s tak originálním rejstříkem bych rozhodně čekal mnohem více... 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pokial vás bavila jednotka, tak dvojka vás dostane do kolien. Celý štáb spolu s hercami, zvráteným humorom, štýlovými spomalovačkami, či hudbou je späť a aj keď Phil Lord a Chris Miller použili podobnú šablónu ako pri prvom diely, tak to vôbec nevadí, pretože na kostru príbehu nabalili dva krát nápaditejšie - humornejšie - akčnejšie scény. Channing Tatum a Jonah Hill okrem toho, že hrajú opäť "polená", tak ich postavy dostali trošku iný rozmer, čo je tiež velké plus. 22 Jump Street je v podstate rovnaký ako prvý diel akurát je rozšírený trošku viac do šírky a do hĺbky. A záverečné titulky nemajú chybu. 89% - 4* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, 22 Jump Street může jistě bojovat o titul nejlepších závěrečných titulků všech dob, ale jinak mi kupodivu přišel ve všem o vlásek slabší než originální a svěží předchůdce 21 Jump Street. Jonah hill a Channing all over his Tatum jsou fajn dvojka, dokážou ze sebe vysypat slušnou dávku vtípků a při tom si ještě utahovat z celého žánru buddy akčních filmů, jenže za vší tou hrou a odlehčeností chybí bytelný scénář. Jednoduše dělat po druhé totéž není totéž... 7/10 ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Malé cameo si zahrála herečka Anna Faris –⁠ v titulkové scéně s piloty. (HellFire)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Vo filme postava Mercedes (Jillian Bell) niekoľkokrát naráža na to, že Schmidt (Jonah Hill) vyzerá staro. Obaja herci sa pritom narodili v tom istom roku. (ywo666)

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Reklama

Reklama