Reklama

Reklama

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkala, že je to pěkná ptákovina hodící se spíše do anime, ale i když to mělo jen 9 dílů, pomalu jsem si to tak nějak zamilovala a bavilo mě to. Hezky jeden týden jeden díl. Bylo to ujeté, ale zároveň hrozně milé a charaktery nebyly tak otřesné, jak se mi na první pohled zdálo, že budou. Hezky mě to zabavilo, se slečnou vím-o-počasí-vše i s ostatními to byl nakonec velmi příjemně strávený čas. Odpočinková nenáročná "detektivka" s počasím navrh. Konec byl sice trochu divný, asi moc japonský, ale tak co se dá dělat, na druhou stranu byl i výrok slečny Abe docela šokující. Navíc ani šablonovitost epizod nevadila. Jako úsměvný seriál k odpočinku mohu doporučit. ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Průměrný nenáročný seriál pro líné večery. Jsou v něm detektivní příběhy, proti kterým je Komisař Rex kvalitní dílo. Hlavní hrdinka Abe Haruko, génius v předpovídání počasí, pomáhá bezradné kriminálce vyřešit každý případ díky svým znalostem o počasí, což mi už ve druhém díle začlo připadat trapné. Seriál dělá zajímavým především tajemná a chladná osobnost hlavní hrdinky, a taky originální námět. Člověk by ani neřekl, co všechno se dá vysvětlit pomocí meteorologických anomálií. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Otenki Onee-san jsem si pustil hlavně kvůli Takei Emi. Plus jsem měl chuť na nenáročnou záležitost, tak jsem sáhnul po detektivce s motivem počasí.*** Chvíli jsem si musel zvykat na Haruko, ale protože její postava byla zvláštní, nikoliv protivná, tak jsem se s ní srovnal celkem rychle. Aoki-san byl jako vyšetřovatel též příjemně snesitelný a spolu s patologem tvořili pěknou trojici. Do příběhu pěkně pasovali i lidé z televizní stanice se svými umělými úsměvy.*** SPOILER: Tak trochu jsem doufal alespoň v malý náznak romance, ale bohužel. Na druhou stranu by to nebyla ta pravá Abe Haruko, že?*** Doprovodná hudba byla více než poslouchatelná.*** Takže ve výsledku dávám 3*. Jen ten konec byl takový, že já, jako divák, doufal v něco jiného. I tak doporučuji, s Otenki Onee-san to byl příjemně strávený čas. (7/10) ()

Reklama

Reklama