Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá úspěšná modelka Michele (Audrey Tautou), není spokojená se životem, který žije, ani s klukem, se kterým chodí. Situaci se rozhodne vyřešit radikálně - a začne její zběsilá honička za tím nejlepším náboženstvím a tím nejlepším chlapem, doprovázená řadou komických nedorozumění a humorných scén. Zdá se, že obojí nalezá u židovského veterináře Francoise, ale to sebou nutně nese i problémy - jeho rodiče, její rodiče, rodinné a náboženské tradice a zmatky kolem vzájemných rozdílů a nedorozumění.

Lehce bláznivá komedie o lidských touhách, slabostech a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Lilien odpad!

všechny recenze uživatele

no tak to netuším čo bolo myšlienkou tohoto filmu. Fakt tak zlý film som nevidel už dlho, nemalo to hlavy ani paty, a strih to bola jedna katastrofa niekedy mi prišlo že to na seba ani nenadväzovalo. Dej absolútne nepútavý , neodniesol som si ani jednu pozitívnu vec, myšlienku ,scénu. Audrey hrala mladú modelku ktorá nevedela čo chce od života, samovražda, striedanie vierovyznaní, mužov ...proste jeden guláš, a s pribúdajúcimi minútami to bolo len horšie a horšie, a dorazil to ten nezmyselný záver.Niekdy sa človek sekne keď si človek , pozrie film len kvôli herečke-hercovi. Ako tu už niekto napísal nie všetko kde hrá Audrey Tautou ()

paclinqa 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je stejné asi jako u většiny lidí. Tohle je jen jakýsi pokus o umělecký film s ne příliš poutavým dějem, hloupou zápletkou a pro mě absolutně nesympatickými hlavními postavami, nad jejichž "hádkami" jen kroutím hlavou. To snad není možné. Nicméně ty 2 hvězdičky za Audrey, jelikož patří mezi mé nejoblíbenější herečky. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Určitou chvíli mě tato slátanina zvráceně bavila.Měla jsem pocit,že jsem se octla ve světě mladičké nádherné modelky Michele a že to všechno bude zábava.Přesto,že mám od dob Amélie moc ráda Audrey Tatou tak mě tento film velice nepříjemně zaskočil.Ne Audrey samotná ta byla skvěle roztomilá,nepříčetná,rozjívená,nejistá,sexy(a díky ní jsem ten podivný snímek nevypla)...prostě všechno co obnášela její role naivní dívky - kterou jsem do konce filmu nepochopila.Až ke konci po zdlouhavém trapném románku,který vedla s židovským Francoisem,který sám v úctyhodných 32letech netušil co chce - typický proutník - tak až k tomu konci jsem ji jaksi pochopila.Pochopila jsem,že Michele,která hledala něco strhujícího ve svém životě(náboženství,lásku,život samotný)nakonec dospěla a pochopila,že zatímco se hnala do své malichernosti tak přesto pořád měla to obyčejné a jen to viděla jinýma očima.V tom se mi líbí podobenství každého člověka,který po něčem touží a nemusí nutně ztratit ideály, ale jen příjde na to,že ne vše je takové jak se na první pohled zdá. ()

Nathalia.A 

všechny recenze uživatele

Ako áno, nebolo to ani vtipné a dokonca ani romantické, ako sa to prvotne tvári na romantickú komédiu. Ale bude to asi Audrey, resp. jej roztomilosťou, že sa mi chcelo dopozerať to do konca. Navyše, bolo pre mňa zaujímavé, že sa vo filme riešil judaizmus, kto sa zaujíma o dejiny a náboženstvá tak vie prečo. Chápem teda aj negatívne hodnotenie aj pozitívne, pretože skutočne si niekto môže z tohto filmu aj niečo vziať. Poznám aj oveľa horšie filmy, ktoré sa na moje počudovanie zvyknú objavovať aj v kinách. Tento film je rozhodne pozerateľnejší. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak zprvu musím říct, že film jsem si představovala trochu jinak a taky, že Audrey jsem nikdy v žádném filmu neviděla, až teď. A jelikož se o ní pořád mluvilo v souvislosti se Šifrou mistra Leonarda, představovala jsem si ji ve filmu trochu jinak. Ze začátku mě film docela bavil a tápání postavy Audrey mi připadalo celkem zajímavé, ale postupem času mě film začínal nudit čím dál více a připadal mi více a více divnější... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama