Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsmevný príbeh ženy pracujúcej v salóne krásy pre mužov aj pre ženy, kde zákazníci odhaľujú nielen svoje telá, ale aj duše...Film dostal štyroch Cézarov "za všetko",- má úžasný scenár, réžiu, vynikajúce herecké výkony. A je to jednoduchý príbeh o ľudských slabostiach a radostiach... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Veľmi milý a láskavý film, ktorý ma potešil presne tou „intímnou“ atmosférou, ktorú mám na určitých filmoch tak rada. Zamestnankyne salónu, ich známi a zákazníci tvoria chutnú galériu postavičiek so svojimi vlastnosťami, slabosťami aj drobnými bizarnosťami. Nathalie Baye bravúrne zvláda svoju neurotickú Angéle, Audrey Tautou je tradične sladká, ale nijako nezatieňuje ostatných, Samuel Le Bihan neodolateľný aj napriek príšernému hniezdu na hlave. Ľahučko erotické scény sú rafinované a dychberúce (najmä keď Le Bihan zavzdychá:-). Pri tomto filme sa dá uvoľniť, ako by ste ležali v Salóne krásy Venuša a kozmetička vám jemne masírovala tvár. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Procítěný, inteligentní, sebeironický snímek podávající obraz žen bojujících se svým věkem, bojících se pevného vztahu a všech jejich strategií jak přijít k tomu pravému nebo jak se mu naopak ubránit. Celkově se nejedná o vyloženou komedii, komického účinku je ale dosaženo vtipnou režií a nejrůznějšími leitmotivy, ten s onou znělkou při vstupu do salónu krásy je obzvlášť nápadný, možná až trochu iritující. Jako pohled do víceméně ženského království, kam se asi nikdy skutečně nepodívám, hodně zajímavé. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Audrey Tautou přišla na kamerové zkoušky s hodinovým zpožděním. Poté, co jí bylo oznámeno, že se jich nemůže zúčastnit, propukla v pláč, čímž zaujala režisérku snímku Tonie Marshall, která ji nakonec dala šanci zkoušek se zúčastnit a posléze i vytouženou roli. (Olík)

Reklama

Reklama