Reklama

Reklama

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost! Je to těžký nízkorozpočťák, z dialogů jsem se občas osíval i já jak jsou hloupé a herci jsou strašné lopaty, to jde poznat, všiml jsem si, že hlavní hrdina se občas usměje i v nevhodnou situaci a všichni zde mají poněkud zvláštní accent, ale to je vedlejší, příběh na tom není úplně nejhůře, nápad i závěrečný zvrat se mi celkem líbil, ale to o čem film hlavně je, můžem očekávat už dle názvu. Akce!! Opravdu téměř nonstop, kamera je hezky z dálky a zabírá každý hmat, chvat, úder, a kamera doslova vůbec neuhne!! ve filmu není skoro žádný střih, takže bitky působí opravdu reálně, do toho je zakomponována snad nejlepší choreografie, co jsem kdy v akčním filmu viděl, veškeré parádičky co jsou zde, jsem ani netušil, že existují. Hlavní hrdina Fabien si to vskutku dává ve velkém stylu za použití Taekwonda,Karate a Kung fu drunken style, což se mi velmi zamlouvalo. Plusem také je, že je zde znát postupná gradace a intenzivita, čim více se film blížil ke konci, tím více se tlačilo na pilu a závěrečný fight trval kolem 5 minut, a tak to má vypadat! Hned úvodní fight v kostele a samotnéj závěr vidím na Highlight, ale skvělý byl i fight s Asiatem a fight v DOJU. 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi prostě líbilo jako nápad. Vezměte skupinu herců, kteří jsou vycvičeni v bojových uměních, a nuťte je k tomu, aby skákali tak, jak pískáte, protože jinak jim někoho zabijete. Akční scény jsou navíc choreograficky skvělé a snímek nepropadá ani se svojí pointou, která byla bohužel celkem tušená. I tak jsem si tohle béčko docela užil. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No, no podívejme se, prej akčňák z roku 2014, který má prý nejdrsnější bitky vůbec, no to sou mi věci, to přeci nejsou kecy . Jako né že by bitky (nic tady jiného neni, joo v polovině nějaký střílení, ale to stojí.........no vy víte, za co), ale nedá se říct že bych z toho běhal po stropě a třískal se u toho do kolen . Jako ty "brutální bitky" sice na oko hezky vypadají a dobře se na ně kouká, ale že by z toho byla cítit bolest, zuřivost a nebo bestiálnost, to opravdu ne a neni mi pět abych z toho necítil že to je trošku amaterské. A kdo si se snad i zmínil, že film má dobrý příběh HA !!!! No jasně, tak hned v úvodu zdravím Battle Royale, Běžícího muže, Turnaj zabijáků a tucty dalších a mnohem lepších filmů. Né že by konec nebyl lehce překvapující, ale to už sem také někde viděl. A ti čtyři výtečnící, sou fakt k popukání, jejich tupost jim lze snad i odpustit, ale jejich naivita je do nebe volající, navíc jeden z výtečníků vypadá že spapal hodně špenátu, ale jaksi si neumí poradit se svým vlastním tělem. Néé fakt chlap jak hora, ruce jak ty lopaty, ksicht že z toho seru cihly a neumí se prát, to nééé, to fakt nééé . Ale ano, hezky se na ty bitky kouká, jinak je to k smíchu :D . ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

K filmu mne doprovázelo přesvědčení, že dialogy budou trasit cestu soubojům jen první čtvrthodinku. Rozhodně jsem nepočítal s nějakým dějem, jenže ten tu je a to je hlavní problém. Chválím ten originální způsob, twist na konci, jenže je to tak děsně pitomé, to by urazilo Wacoslava víc než Ninja II. Navíc tu máme hitparádu nehereckých výkonů a trapně epickou hudbu. Při těch dramatických chvil kdy umírá jeden hlavní hrdina za druhým jsem se musel do puntíku smát! Navíc, veškeré postavy jsou striktně nesympatické. Takže tu máme konečně ty souboje. Jenže mne to vůbec nezaujalo! Doslova jsem spal, spoustu prvků jsem viděl kolikrát v jiným akčním filmu, dokonce většina úderů ani snad nezapadla!!! Občas se objeví nějaká solidní série krytů, úhybů a dalších parádiček, třeba opilej styl boje. Přesto tu není žádný WOW moment, o kterého bych brečel štěstím. Já do filmu šel kvůli bitkám, to by šlo na tři hvězdice, jenže děj mi ubližoval po celou dobu stopáže, bylo mi jedno co se stane hlavním postavám a celkově mne to vůbec nebavilo. Američanům hold nemůžu přijít na chuť. :-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ovšem neskutečně špičkovej náhul. Já jsem nadšenej ještě teď a je mi to líto milý Ouwene, ale asi se opět neshodneme. Jasně uznávám, že po stránce děje je to čistokrevný trash, ale možná, že právě to u mě přidává plusový body. Ano samozřejmě prvních 20 minut než se to rozjede je celkem pruda a za pobavení stojí snad jenom ty hodně špatný herecký výkony. Jenom, že pak přijdou ty souboje a ty jsou prostě neskutečný. Těžko vypíchnut jednu bitku mě přišli všechny naprosto luxusní. Ano nemají pravda žádnou super choreografii, ale jsou neskutečně oldschol udělaný přesně v tom stylu jakej mám rád. To jest rychlý, přehledně natočený, ve špičkovým tempu s minimem debilních zpomalovaček a když už tu nějaká je, tak je použitá z citem. Postě už dlouho jsem neviděl bitky který by tak lahodili mýmu oku a potěšili moji násilnou dušičku. Takže dějově podle očekávání ptákovina i když finální pointa nakonec slušná, ale ty fighty... kurva ty fighty! No u mě není co řešit. Pro mě je to každopádně největší bojovej náser tohohle roku. Berandal nemá šanci.85% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama