Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

laik_60 

všechny recenze uživatele

bol som zvedavy na Tautou, nesklamala ma, ale film ma nenadchol, ešte že máme Verbala, po jeho komentari som sa rozhodol film dopozerat a k dvojek pridat este jednu hviezidku ... ta prva polovica bola naozaj nudna a robila z tohto filmu pre taketo sparnee horuuce leto ozaj dielo na ktore sa neoplati pozerat .. este že sa to nakoniec zvrtlo :( ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Na "Má mě rád, nemá mě rád" je pozoruhodná jedna věc - a není to jen přechod od romantické podívané k serióznímu dramatu. Je to něco jiného - přibližně v polovině zmizí Audrey Tautou na delší dobu z plátna (obrazovky) a film je najednou o 1000 % horší. Jak jen to ona dělá, že krom toho, že dokáže vybalancovat náročnou roli takovým způsobem a vy jí věříte úplně všechno, ještě vypadá naprosto neskutečně krásně?! "Má mě rád, nemá mě rád" je zajímavý film o zvláštní dívce, posedlosti a křehkosti životního štěstí. Ale hlavně je to film Audrey Tautou. Bez nadsázky. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem do čeho jdu, proto jsem byla velmi mile překvapena, že se z filmu vyklubal celkem dobrý stalkerský psychothriller ;-) Film je rozseknut na dvě části - první nám ukazuje verzi "má mě rád", druhá tu "nemá mě rád" - a obě byly velmi působivě pojaté :-) Na francouzský film, hodně dobrý! :-) ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Příběh o impozantní Angélique, který mě svým rozeběhem zmystifikoval sladkobolným průběhem, jenže jakmile se to doklopýtá tam kam má, byla jsem svědkem, že ten sentimentální závoj byl v mžiku stržen a karta se obrací v jakýsi psychoanalitický rozbor (ne)křehké Angélique, jež je "umělkyní" ve všech směrech. To, co v závěru vytvoří za umělecké dílo je lahodnou parafrází léčby, ze které zamýšlený profit sklidil divák. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Laetitia Colombani, Caroline Thivel .. Cynická studie milostné touhy, sžíravé žárlivosti a maniakální erotomanie. Audrey Tautou opět vypadá jako dokonalý andílek po kterém musí každý muž neskonale toužit .. jenže co se stane, když narazí na nezájem..!? 75%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama