Reklama

Reklama

VOD (1)

David (Zach Galifianakis) je nekomplikovaný muž, který uvízl v monotónním životě. Den co den usedá za volant svého obrněného automobilu, aby odvážel obrovské sumy peněz jiných lidí. Jediným vzrušujícím momentem v jeho životě je flirtování s kolegyní Kelly (Kristen Wiig), která ho však brzy zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství. Skupinka nepříliš inteligentních loserů, pod vedením Steva (Owen Wilson), plánuje vyloupit banku a David jim v tom má samozřejmě pomoci. Navzdory absolutně amatérskému plánu se ale stane nemožné a oni mají najednou v kapse 17 miliónů dolarů. A protože tato partička je opravdu bláznivá, začne je hned ve velkém roztáčet. Peníze létají vzduchem za luxusní a kolikrát i zbytečné věci, ale nedochází jim, že pro policii tak zanechávají jasné stopy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (173)

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

To, že bol film natočený podľa skutočnej udalosti (aj keď nie úplne historicky presne) vrcholne mení jeho celkové postavenie a celé posolstvo snímku má tak úplne iný rozmer. Čakal som, že to bude plné typických stupídností, ktoré majú americké béčkové komédie, čoho som sa aj dočkal, ale vôbec tam neboli tak významne zastúpené. Celkom príjemne ma to prekvapilo a hodnotím to slabšími štyrmi hviezdičkami. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Veľmi, veľmi, veľmi nenáročná bláznivá komédia o jednej lúpeži. Mohlo to byť príjemné prekvapenie, ako napríklad Millerovci na tripe, ale skôr to vyvolávalo obavy prúseru, na aké sme zvyknutí z posledných rokov. Teda ja ich pre istotu nepozerám, len jedným očkom sledujem, ako sú takéto komédie prijaté. Lenže Masterminds má špičkové obsadenie a aj keby scenár nechcel, tak určitá kvalita je tu už od začiatku vštepená. Občas som sa pobavil na vtipnej hláške, dvakrát som sa cítil za chudáka Galifianakisa trápne a je mi trochu ľúto, že to celé negraduje tak, ako by mohlo. Film vhodný na letnú večernú návštevu kina v partii po horúcom dni pri jazere. Takto na jeseň je to akési nijaké.... ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Zilionáři se prezentují stylem humoru, který osobně miluji. Zach Galifianakis hraje přesně ten typ role, pro který se narodil a já se uchychtával prakticky v každé jeho scéně. Dementní zápletka (inspirovaná skutečnou událostí) a ostatní šílené postavičky utváří komedii, kterou jsem ochotný někdy v létě promítat na stodolu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

ZAK GUFIKULUNUS je v podobně dementních rolích ve svém živlu. Film stojí a padá na ZAKOVI, což se zejména neblaze projevuje v situacích, kdy v záběru není právě ZAK. Zápletka nezajímavá a překvapivě naivní. Na stranu druhou, metráž výše uvedenému odpovídá, a pokud divák nechce příliš špekulovat nad životem, tak se film jeví jako vhodná volba. 54% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Peníze charakter nekazí, jen jej obnaží, aneb The Hillbilly Heist. Velkolepé sólo pro Zacha cosi řeckého, jenž svým vzhledem (pokud zrovna není v přestrojení za blonďatou micinu) připomíná něco mezi Vladimírem Kratinou a členem trpasličí kohorty Thorina Pavézy. Kdo si jeho výstupy neuvědomělé demence dokáže užít, bude mít u této „not so true“ historky (i přes vaginální masti a projevy plynatosti) celkem dobrý pocit. Ostatní budou krutě trpět.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • V jednom kratším záběru jste mohli zahlédnout známého miliardáře a hráče pokeru Dana Bilzeriana v roli federálního vyšetrovatele FBI. (Arnyfe)
  • Pôvodne sa mal film volať Loomis Fargo, ako odvolanie sa na prepad banky Loomis Fargo Bank z roku 1997 v Charlotte, Severnej Karolíne, pri ktorom bolo ulúpených 17,3 milióna amerických dolárov v hotovosti. (beso74)

Související novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (více)

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama