Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

Mol 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou tam fakt skvělí a vypadalo to, že to bude lepší než jednička, ale nakonec to dopadlo stejně jako ona. Konec filmu je prostě jeden velkej chaos a humor se nějak vytrácí. Přesto nelituju, že jsem se na to podíval. Tento víkend jsem totiž zrovna sjížděl všechny tyhle horory ze kterejch si tu dělaj prdel a tak jsem je měl v živé paměti. Panenka Annabelle už pro mě nikdy nebude tak děsivá, po tom co jí zprasil Wayans. Bude se mi lépe spát. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans je zpátky a s ním i jeho typický humor.Od jedničky se vůbec nic nezměnilo, geniální scény u kterých padáte smíchem se střídají s těmi trapnými, úsměvnými či jen zoufale nudnými.Když se na plátně objeví situační humor funguje, když se mluví je to zoufalé.Scénky Wayans dělat umí, dialogy psát už ne.Začátek je řacha a smějete se prakticky neustále, od půlky to vyhnědne a nijaký konec tomu moc nepomůže.Jsem asi úplně na stejným hodnocení jako u prvního dílu.Nejvíc k zamyšlení je to, že občas je to víc děsivé, než samotné horory které to paroduje a pár lekaček funguje skvěle.Ve světle Seltzerů a podobných debilů je Marlon Wayans pořád komediální třídou, se kterou se dá počítat.50%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma celom bavila, dalo sa na nej trochu nasmiať keď už nič iné. Netvrdím, aj tu sa nájde pár svetlejších humorných momentov, zvyšok je však len trápny pokus o zábavu. Ide o nudnú paródiu pár hororov ako napr. Sinister, Kliatba z temnôt, V zajatí démonov... Celkový dojem nič moc, snímok už začína zaváňať strateným časom. 40/100 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

K tomuto pokračování bych mohl prakticky okopírovat komentář z prvního dílu. Že jde tedy o poměrně nezábavnou parodii, která je sice určitě lepší než veškeré projekty trapného dua Friedberg/Seltzer, ale ke klenotům typu Bláznivých střel, Žhavých výstřelů, či Scary Movie si ani nečuchne. Určitě je dobře, že se tu nevyskytuje úplně ten nejtrapnější styl parodování, jako právě ve filmech zmiňovaných przničů, na druhou stranu těch vyloženě povedených fórů je tu opět, stejně jako v jedničce, minimum, a zbytek je v podstatě jen nevýrazná a mdlá vata, která tak maximálně cukne koutky, ale aby vyloženě pobavila, to tedy fakt ne. Nějaký vyloženě zapamatování hodný gag se tu také nevyskytuje, a rozhodně nejvíc humoru se tu točí okolo sexu, což mi tedy sice vůbec nevadí, chvílemi je toho ale už vážně až moc a jdoucí zbytečně až na dřeň. Hvězdou celého filmu je jinak též opět výborný Marlon Wayans, který je vážně rozený bavič, jeho šílený grimasy mě nehorázně baví a právě on drží celý film hodně nad vodou. Zato zbytek hereckého ansámblu je jedna velká katastrofa, přehrávající tajtrlíci, bez špetky soudnosti, to je vážně děs. Zápletku tu pak samozřejmě nemá cenu vůbec nějak rozpitvávat, přeci jen jde o parodii, takže to se moc řešit nemůže, no a jinak nic výraznějšího, co by ještě stálo za zmínku, se tu už zkrátka nevyskytuje. Haunted House 2 je tak kvalitativně ve všech ohledech totožná s jedničkou, takže průměrná parodie, která na jedno zhlédnutí ujde, ale do dějin se fakt šanci zapsat nemá. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama