Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (440)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ariel Hakuna Matata. Vtipy sú hviezdne! Segel a Stoller vedia vypotiť naozaj hviezdne situácie a poriadne ich vypointovať. Celá scéna v dome Roba Loweho, je najlepšia časť celého filmu. Poteší úloha u mňa výborných vedlajšákov Corddryho a Kemper. A čo sa týka Segela, ten bol vždy sympoš a Diazová vyzerá na svoj vek naozaj úžasne. Jej zadok a nohy a bradavky.... ako minimálne za toto filmu dáte nejakú tú hviezdu navyše. Problém je v dramatizácií a v príbehovej línií. Všetko to pôsobí ako skeče pozliepané na seba, stojace na veľmi prostoduchej zápletke. Tá ku koncu ( ako obvykle) prestáva byť funkčná a začína byť skôr otravnou. Rovnaké je to aj s tempom filmu. To je dakedy rýchle, inokedy neuveriteľne ťažkopádne. A tento kontrast vytváral hluché miesta, aj keď sa im snažili tvorcovia vyhnúť. Charaktery majú len hlavný hrdinovia. Ostatný sú tam len do počtu. V konečnom dôsledku je akákoľvek komédia s Jasonom Batemanon vtipnejšia, trefnejšia a príbehovo a žánrovo zmysluplnejšia. Ale oproti iným brakom som sa na tomto naozaj niekoľko krát fantasticky zasmial. Možno trocha nadhodnotené, ale bavil som sa. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film v ktorom to Diazka rozbalila. Je zrejmé, že aspoň pár mesiacov pred natáčanim si dávala pozor na stravu a navštevovala fitko či robila aerobik, alebo zumbu. Napriek tomu som mal pocit, že v istých momentoch tam mala dvojníčku, ktorá ju suplovala. Rozhodne tento film nepotrebujem opäť vidieť a neradím ho medzi tie lepšie. Stručne napísane nič moc. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Oh, zlato, náš sex je tak nudný. Pojď, natočíme se na kameru. Ehm, tak jo. Takhle to začlo a skončilo to rádobyveselou americkou pátračkou o tom, kdo všechno ty dva rozpustilý naháče viděl. Já jsem ráda, že jsem z pásky samotné viděla jen kousek, přestože celý film Sex Tape směřuje k tomu, jak rozputile veselá ta páska je. K nejlepším scénám pak patří rozhodně ty, ve kterých vystupuje ten roztomilý chlupáč (a tím nemyslím Jasona Segela). Film jsem dokoukala snad napotřetí, takže víc jak dvě tomu nedám a Cameron Diaz by měla vzít roli v nějakém artu, protože na tyhle blbiny je už stará. ()

scroochy 

všechny recenze uživatele

Uf, věděl jsem, že to bude špatný a že všechny vtipnější scény už byly v traileru, ale že to bude až taková tragédie...? Snad každá scéna mi přišla o minutu delší, než by bylo záhodno, a ten všudypřítomný Apple product placement, který se ani nesnažili nějak skrývat, mi po chvíli lezl krkem. Segela mám fakt rád a Diaz je furt kost, ale to bohužel nestačí. A to pomíjím absurdnost celé zápletky. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Jestli v týhle nepovedený reklamě na Jablíčko chtěli výrobci říct, že ty jejich Aj produkty mají tak dva vtipný momenty, ale jinak to hrají pouze na to, že jsou na svůj věk docela sexy, ovšem hlavně naprosto zbytečný a nudný, tak smekám. Prázdný, vyhajpovaný, předražený nic. Ještě je tu možnost, že jsem nepochopil skryté kouzlo iOS... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Telefónne číslo volajúceho je zobrazené ako 310-760-7511 namiesto zvyčajnej predvoľby 555. (Crybaby)
  • Nicholas Stoller měl obsadit křeslo režiséra, ale později musel odstoupit kvůli nabitému kalendáři. (Cheeker)

Reklama

Reklama