Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hollywoodské ?hvězdy? se začínají objevovat v čínských produkcích. Pokrok zastavit nelze a tak už si jen s Jackiem Chanem nevystačíme. Na pomoc mu přichází jeden z nejprotivnějších herců všech dob Johnny Knoxville. Druhé Tenkrát na východě ovšem nenastává. Knoxville není Owen v nejlepší formě a na humorné situace se ani moc nedostává. 55% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Táhne se to chvílemi jak smrad, občas to působí jako turistický průvodce po krásách Ruska, Mongolska a Číny, některé vtípky jsou zcela mimo mísu, samotný příběh mi přišel poněkud zmatený (kdo je kdo, proč, oč komu jde) a taky je patrné, že se Jackie šetří, jak to jde. Ale na druhou stranu, když překousnu ten zbytečný a zmatečný mnohonásobný úvod, následuje akce za akcí a některé vážně vtipné scény (matrjošky, velikost podprsenky, bahno, musíte zazpívat apod.), takže jsem se docela bavil. A nakonec i ten filmový průvodce krajinou a místními zvyky nebyl tak špatný, ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Tohle bolelo. Scénář sice není špatný a kdyby bylo Chanovi o třicet let méně, asi by to celé fungovalo. Jenže u Chanových komedií divák obdivoval plynulost a rychlost akce, na kterou Chan nepotřeboval kaskadéry. Tady dostane jen zoufalství střihačovo, který dostal nemožný úkol, aby to vypadalo jako za Chanova mládí. I akční hrdina by měl vědět, kdy skončit, a přehrát se do mentorských rolí. Skiptrace se bohužel v akčních sekvencích blíží odpadu typu Neprůstřelný mnich. Hvezdičku za krátký cat fight a mongolský táborák, u kterého si Chan jen tak prozpěvuje a alespoň jednou za celý film není křečovitý. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najlepšia scéna bola rozhodne keď Jackie spieval Adele. Chan a Knoxville síce vytvorili zaujímavú dvojku, miestami trápnu, ale to k tomu patrí samozrejme, hlavne k Johnnymu. Neviem ako sa to číta, ale tento film 跳跃追踪 nie je inak nič moc, pár krát sa človek na niečom zasmeje, ale inak je to taká obyčajná komédia s dobrými hercami, ktorý hrali aj v lepších a vtipnejších filmoch. Ale inak je to fajn blbina. Kvôli hercov sa to dá kuknúť. 65% - 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Typická chanovka, která mi hodně připomínala Tenkrát na Východě, což vlastně beru jako plus. Má to vtip, Johnnyho Knoxvilla, který se s Jackiem skvěle doplňoval, pár hezkých Asiatek s Eve Torres a samozřejmě našláplou akci s Chanovým comedy kung-fu v hlavní roli. Všechno, co jsem od filmu čekal, jsem dostal, takže spokojenost. 80% ()

Galerie (203)

Zajímavosti (8)

  • Bennie ve filmu řekne, že neumí plavat. Ve skutečnosti jeho představitel, Jackie Chan, neumí plavat. (kellne)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama