Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spin-off seriálu Pretty Little Liars (od r. 2010).
Ravenswood, mestečko nachádzajúce sa neďaleko Rosewoodu v Pennsylvánii, už po niekoľko generácií sužuje smrteľná kliatba. Nepríjemné udalosti spoja päť neznámych ľudí, ktorí budú musieť spoločne pátrať v záhadnej a hrôzostrašnej histórii tohto mesta, aby zistili niečo o kliatbe skôr, než bude príliš neskoro. (deathmoon)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (31)

beckham- 

všechny recenze uživatele

Seriál mě chvílemi bavil a naopak, nehltal jsem každý díl jako u jiných seriálů, něco mu chybělo. Tajemnost to určitě nebyla - tou režiséři nešetřili. Spíše špatně vybraní herci, protože jsem vlastně neměl ani komu "fandit". Završil to finálový díl u kterého jste ani nepostřehli, že se jedná o závěrečný díl první série. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem vzala, že se bude vysílat v pauze mezi PLL a že bude mít jenom jednu sérii a že bude o něco mysterióznější než PLL. Jenže to jsem netušila, že to bude taková duchařina. Vím, že spin-off by se měl brát jako jiný seriál, ale ono se to dělá dost těžko, obzvlášť, když tam přijede na návštěvu Hanna. Přesto však, v okamžiku, kdy jsem se od toho dokázala odprostit, by to bylo docela zajímavé, jenomže jsem si povětšinu času říkala, jaká je to kravina, že PLL je reálný svět a tady o město vedle se dějí takovéhle věci. Navíc jsem myslela, že to mají něják rozvrhnuté, když je jen jedna série a že to něják uzavřou. Jenomže jsem netušila, že mají naplánovaných jen deset dílů, nikoliv dvanáct, jaké bývá minimum a že to nechají naprosto nevyřešené. Byla to jedna otázka za druhou, jedna záhada za další a žádné vysvětlení se nekonalo, ba co víc, vůbec jsem nepochopila, že onen desátý díl měl být finále. Stanice se tedy rozhodla, že seriál zruší a já teď nechápu co to tedy vůbec mělo být. Nechápu jak by se Caleb teď mohl vrátit zpátky do PLL, nebo jestli teda zůstane v Ravenswoodu a do PLL už se nevrátí. Seriál by to mohl být zajímavý, kdyby se vysílal jako samostatný, nikoliv jako spin-off. Prostě to byl dost slušně promrhaný zajímavý námět, kterému bych dala i víc hvězdiček, ale takhle ještě přidávám a dávám 3* ()

Reklama

Patw 

všechny recenze uživatele

Ke své mateřské show to má daleko. Přijde mi to trochu jako Nezvratný Osud. Jen tady je hodně duchů a zatím se jim daří žít a neumřít, takže to nebude tak moc nezvratné. Jde o zajímaví nápad pro mladší diváky. Jde o dávku strachu a duchařiny (něco jako Pro Strach Uděláno), až na to, že jde o klasický dnešní formát seriálů, aneb víc otázek než odpovědí každým dílem. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chviličku, ale skutečně jen chvilku, to vypadalo jako příjemně surrealistický seriál typu Twin Peaks, jenže tvůrci vystříleli všechen prach během prvních dvou dílů a dál vařili z vody v naději, že diváci se nechají i po ojebávce jménem Lost znovu ošulit a přišla by i druhá sezóna. Asi nenechali. Celé je to hodně předvídatelné, bere si to ze všech možných duchařin všechna provařená klišé, čímž nudí o to víc, o co víc se snaží být seriál zoufale teen mysteriózní. ()

Roseinka

všechny recenze uživatele

Zatím nevím, co od toho čekat, první díl se mi docela líbil. Čekala jsem od toho něco takového. Možná trošku míň děsivého. Večer jsem to musela vypnout a dokoukat až ráno, protože na mě je to už tak trošku horor. Každopádně mě všechny ty záhady zajímají, takže budu koukat dál a uvidíme. Akorát myslím, že se to trošku do světa PLL nehodí, ale pokud to budeme brát jako fakt, tak proč ne. ()

Galerie (270)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v New Orleans. (Weasley)

Reklama

Reklama