Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spin-off seriálu Pretty Little Liars (od r. 2010).
Ravenswood, mestečko nachádzajúce sa neďaleko Rosewoodu v Pennsylvánii, už po niekoľko generácií sužuje smrteľná kliatba. Nepríjemné udalosti spoja päť neznámych ľudí, ktorí budú musieť spoločne pátrať v záhadnej a hrôzostrašnej histórii tohto mesta, aby zistili niečo o kliatbe skôr, než bude príliš neskoro. (deathmoon)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (31)

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Po 3.dílu: Seriál zatím ubíhá svižně, zápletka seriálu vypadá výborně a herecké obsazení také ujde. Na mě je to sice trochu moc strašidelné (nemám ráda horory), ale "záhada ravenswoodu" mi přijde nápaditá, takže budu koukat dál :-) Už se těším na další díly. Prozatím dávám 4*, hlavně jsem zvědavá na vývoj hlavních postav. Ještě mi přijde, že to nemá nic společného s PLL - takže to beru jako "samostatný" seriál :-) ()

Mis_heel 

všechny recenze uživatele

Pilot byl podle mě fajn..trochu víc strašidelný, takže na další díly se už asi nebudu dívat v noci, ale nezklamal. Už před shlédnutím pilotu jsem čekala, že to bude temnější a záhadnější než PLL. Je pravda, že na to že je to spin-off k PLL, tak je žánrově jinačí - duchové, příšerky atd., ale proč ne. Námět té záhady města je zajímavý a i přes ty "příšerky" je to docela lákavý seriál. Mě osobně se ten námět hodně zalíbil a po pilotu se těším i na další díly, tak doufám, že mě nezklamou :-) ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé slyšel o tom, že PLL dostane spin-off, tak jsem byl nadšený. Moje nadšení trochu opadlo, protože hlavní roli v Ravenswoodu dostala postava Caleba z PLL a toho jsem zrovna moc v oblibě neměl. Očekávání se rozplynulo hned po prvním díle. Tvůrci se pustili do moc složité a nereálné zápletky a to seriálu nejvíce ublížilo. Ne že by byl Ravenswood nějaký absolutní propadák. Má celkem zajímavé charaktery postav a příjemné mladé herce. Miranda a Remy jsou mi v tomto seriálu asi nejsympatičtější...ale i přes to to nemá ten správný náboj a nepomohlo tomu ani hostování Ashley Benson. Zrušení po první sérii se ani moc nedivím, ale tvůrci mohli tuto jedinou sérii ukončit nějak lépe, vražda se sice vyřešila, ale hlavní zápletka zůstala nevyřešena, bylo na ní jen poukázáno. I přes to všechno šlo seriál sledovat. ()

MissSimm odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu přijít na to, jak může mít tenhle seriál přes šedesát procent. Herečka se ráno probudí, má natočené vlasy a je nalíčená jak modelka, hlavní postava zemře hned v prvním díle, ale stejně tam po zbytek seriálu straší, všude tam jsou duchové a celý město je jedna velká záhada! Nemám slov. Pitomost na druhou. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Ke své mateřské show to má daleko. Přijde mi to trochu jako Nezvratný Osud. Jen tady je hodně duchů a zatím se jim daří žít a neumřít, takže to nebude tak moc nezvratné. Jde o zajímaví nápad pro mladší diváky. Jde o dávku strachu a duchařiny (něco jako Pro Strach Uděláno), až na to, že jde o klasický dnešní formát seriálů, aneb víc otázek než odpovědí každým dílem. ()

Galerie (270)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v New Orleans. (Weasley)

Reklama

Reklama