Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřečtené dopisy, které Ena našla v pozůstalosti své matky, ji nasměrují do rybí restaurace její babičky Karmely v malém chorvatském městečku Rovinj. Čiperná stará dáma ji přivítá s otevřenou náručí, teta Tereza však z jejího příjezdu velmi nadšená není, tuší dědický podvod a dává Ene a její matce za vinu smrt jejího otce Nikoly - Terezina bratra. Když se Karmela kvůli zlomenému kotníku nemůže dále starat o restauraci, převezmou ji Ena a Tereza. Podnik je však v červených číslech a finanční situace se nadále zhoršuje. Tereza neustále vyvolává spory a hádky, dokud Ena se moderními metodami snaží restauraci pozvednout. Karmela je zděšená když vidí, jak její štamgasti a tradice prokluzují mezi prsty. Generační souboj mezi tradicemi na jedné straně a inovacemi na druhé nakonec všech sblíží, a když Ena po dlouhém váhání podlehne kouzlu mladého rybáře Matěje, najde i svou velkou lásku ... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

V Chorvatsku je hezky. 34letý Dennis Cubic (místní playboy Matej) je pěkný, v Chorvatsku u moře je prima a jsou i horší žánry, než červená knihovna. Tak to ty dvě hvězdičky nakonec usmolilo. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Galerie (41)

Reklama

Reklama