Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 8
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 8

Recenze (114)

xlelusx 

všechny recenze uživatele

Jak často se v seriálovém světě stává, že ti samí producenti a scénáristi co vymysleli původní seriál, natočí lepší spin-off, než byl původní seriál?! No myslím, že moc často ne. :-) Samozřejmě mám ráda TVD a jako každý fanoušek deníků jsem byla na Originals opravdu zvědavá a musím říct, že splnilo všechny očekávání a snad je i překonalo. Seriál je podle mě skvěle promyšlený a hlavní zápletka, dřívější král (Klaus) versus nynější král (Marcel), když oba dva jsou vlastně záporáci je podle mě skvělá myšlenka. Během dosavadního sledování seriálu se mi několikrát stalo, že jsem nevěděla komu mám fandit jestli Klausovi nebo Marcelovi :-D . Což je podle mě opravdu zvláštní situace. Seriál není jen o milostném trojúhelníku jako jeho starší bratříček, samozřejmě i zde ten milostný trojúhelník zavání, ale scénáristi nám ho tolik nepředhazují, což je příjemná změna. Seriál se ubírá správným směrem a doufám, že mu ta cesta vydrží dlouho, podle mého má velký potenciál. Nejoblíbenější postavy: Klaus, Davina, Rebekah Nejoblíbenější epizody: (moc epizod zatím není) S01E01, S01E02, S01E04, S01E05 ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

První díly jsou celkem nekoukatelné, ale kvalita naštěstí po uvedení do děje stoupne. Seriál bohužel trpí stejným neduhem jako jeho starší bratříček - hezcí herci mají přednost před charismatickými a praktické činy, jako zbavit se někoho, kdo vás zradí každý druhý týden, se nedějí. Přes to všechno je to celkem příjemná oddechovka. A absence středoškoláků je velkým plusem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)

Reklama

Reklama