Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Mikaelsonova se za ta léta potýkala s lecčím a leckým. Tentokrát je tu však něcob před čím ani samotný Klaus utéct nemůže. Jedná se o Klausova potomka, kterého v sobě nosí vlkodlačice Hayley. Neworleanské čarodějky vězní Hayley. Pustí ji za to, že se Klaus vypořádá s Marcelem (správce New Orleans, ten, co zakázal čarodějkám ve městě kouzlit), což Klausovi nahraje do karet, jelikož si město hodlá vzít zpět. Na pomoc mu doráží Elijah. (Varan)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvedomujuc si, ze toto nebude ani z daleka moja salka kavy a i to, ze od vzniku uz ubehlo 9 rokov, dal som tomu sancu dufajuc v spracovanie vybocujuce z mnozstva podobnych. Vynorilo sa kopec klise, ktore si pamatam z obdobia, ked sa roztrhlo vrece s knizkami a filmami s nadrzanymi upirmi a vyholenymi vlkodlkami. :) Uz od zjavu prvych "modeliek" som si uvedomil, ze to bude bolestne. :) Ochotnicke vykony a neskutocne emancipovane vystupovanie pred "originalnym - killer - upirom", hoci stiahne chvost pred "pouhymi nahrazkami". Nebyt twistu v zavere, skoncil by som asi touto epizodou. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl celého seriálu. Klaus rozjíždí svůj plán na ovládnutí svého města pod Marcelovým vlivem. Prodal mu Elijaha a lstí se ho snaží spolu se svým městem zísat zpět. S Marcelem proměňuje dívku a kluka v upíry, ale předem si z kluka udělá svého poslíčka. Markus se mezitím zamiluje do jisté dívky. Rebekah se snaží nalézt Elijaha a Hayley hledá způsob, jak se osvobodit od dítěte a opustit New Orleans. Nakonec ale možnosti zváží a zůstane. Klausova agresivita vůči Hayley a Rebece roste, když zabijí mnoho Markusových mužů a hrozí jim od něho smrt. Nakonec si ale uvědomí, jak je pro něj dítě i vlčice důležitá. Začne se k Hayley chovat mnohem lépe. Rebekah je unesena Marcelem a seznámí se s mladou, ale velmi mocnou dívkou, jež Markusovi slouží. Davinou. Dokáže ji přinutit zapomenout na svoji polohu. Klaus začne propadat panice, ale souhlasí s Rebečinou pomocí. Markus požádá Davinu o nalezení způsobu k usmrcení původního upíra - Elijaha. 90 procent. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama