Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jako divák mám občas nutkání zhlédnout nějaký film, který na první pohled vypadá jako solidní "Kinderscheiße", přičemž bych takový "skvost" rád ocenil hodnocením odpad!. A právě čtvrtý Kameňák se zdál být vhodným kandidátem. Nicméně musím uznat, že jsem se párkrát opravdu zasmál, takže nemohu ohodnotit stejně jako třetí díl, u kterého k zasmání nebylo vůbec nic, snad jen k pláči. S jakýmkoli dějem jsem nepočítal, ostatně ten nebyl ani u předešlých dílů, herecké výkony nejsou povšimnutíhodné, ale jako komedie (popř. parodie) to na mě zafungovalo, takže jednu hvězdičku si tento "film" ode mě zaslouží, byť je to póvl. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Čtvrtý kameňák by měl být uveden jako příklad ve slovníku pod hesly jako: debilita, sračka, pitomost, zhovadilost, pokleslá zábava, retardovanost... a mnohé další. Jestli na tohle šly peníze z fondu české kinematografie, tak chci požádat o vrácení mé části daní. Všichni přítomní by se měli za svou účast na této „akci“ omlouvat na každém kroku. Kdo dokáže sledovat tuhle „věc“ po celou stopáž, přežije mučení. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Troška je pryč a hned slušná série o vtipech je fuč. Tohle jen parazituje na názvu "Kameňák", protože to s Troškovou trilogií má jen pramálo společného. Málo vtipů, u některých jsem se sice zasmál, to jo, ale že by tohle mělo nějaký děj jako u trilogie se říci nedá. Co se taky dalo čekat že, když to točí slovák bez zkušeností s filmem? ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Autoři hudby, skupina Walda Gang, obsadila ve stejném roce, v němž byl uveden film, 3. místo v soutěži Zlatý David. Tato soutěž vyhlašuje každoročně anketu o největší hudební paskvil. (MTHRFCKR)
  • Velké problémy během natáčení způsobily povodně. Část scén se natáčela v Mělníku, což bylo jedno z nejvíce postižených měst velkou vodou. Filmování proto muselo být na 5 dní přerušeno a původní rozpočet se tak navýšil o 2,5 milionu korun. (Dlee)
  • Roli mafiána Džoržina měl původně hrát František Ringo Čech. „Vymluvil se, že má nějakou práci na chalupě a že se na to může vybodnout. A protože to bylo na poslední chvíli, byl jsem režisérem donucený, abych tu roli vzal já,“ prozradil se smíchem producent Pavel Pásek. (Dlee)

Reklama

Reklama