Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý Kameňák je daleko horší než předchozí díly. Jen co to začne, tak už se na vás valí jeden trapný vtip za druhým. Za celý film jsem se zasmál asi tak 5 vtipům. Navíc všechny vtipy, které se ve filmu objevily, tak znám. Navíc to nemělo žádný děj, konverzace v celém filmu se skládal pouze z trapných vtipů. Ale na druhou stranu jsem neměl problém ten film dokoukat. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku to vypadá, že se díváte na amatérský film se špatnými výkony. Jediné plus na celém filmu jsou mladí herci, kdyby tam byli jen oni a kdyby alespoň pár vtipů bylo vtipných, jednalo by se o mnohem lepší film. Ale takhle mám pocit, že mi odumřelo pár mozkových buněk a to nejsem oproti podobným filmům vyhrazen. Téměř ani jednou jsem se nezasmál a trapnost bohužel vítězila. A nesnášim ty předabovaný herce, u kterých to jde tak moc poznat (Lucia Molnárová)! ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Kdo viděl předchozí Kameňáky ví, co ho čeká.Tak proč Ti co dávali předchozím dílům odpad se přemohli a dívají se i na další díl? Chatrná příběhová rádoby kostra tu jakž takž je a pár vtipů je dokonce i vtipných. Většinou však mají k pobavení daleko a jen tak vyšumí do ztracena. Celkově jsem byl mile překvapen, neboť to mohlo být i horší. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Nejhorší film, co jsem za posledních x let viděl a to mám pro české filmy slabost. Nehorázná blbost. Neuvěřitelná nuda. Trapnost. Režisérův smysl pro humor na bodu nula. Poupravený soundtrack z předchozích dílů - ubohost. Velké množství školních scén s mladými herci - proboha, to jsou kecy. Tak asi tak nějak bych v heslech vystihl poslední Kameňák, který však s kameňáky (známými či méně známými vtipy) neměl nic společného a jen parazitoval na názvu. Bylo jednoznačně vidět, že pan Troška se tohoto projektu nikterak nezúčastnil. Jedna hvězdička pouze za velké množství známých herců. Ti však díky dementnímu scénáři film vůbec nezachránili. 20% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jako divák mám občas nutkání zhlédnout nějaký film, který na první pohled vypadá jako solidní "Kinderscheiße", přičemž bych takový "skvost" rád ocenil hodnocením odpad!. A právě čtvrtý Kameňák se zdál být vhodným kandidátem. Nicméně musím uznat, že jsem se párkrát opravdu zasmál, takže nemohu ohodnotit stejně jako třetí díl, u kterého k zasmání nebylo vůbec nic, snad jen k pláči. S jakýmkoli dějem jsem nepočítal, ostatně ten nebyl ani u předešlých dílů, herecké výkony nejsou povšimnutíhodné, ale jako komedie (popř. parodie) to na mě zafungovalo, takže jednu hvězdičku si tento "film" ode mě zaslouží, byť je to póvl. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)
  • Natáčení probíhalo pouze 16 dní. Standardně se přitom celovečerní film točí okolo 25 dní. Poslední klapka padla 19. června 2013. (ČSFD)

Reklama

Reklama