Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych filmu z nějaké série udělil odpad, tak již další pokračování nikdy neuvidím, protože by to byla ztráta času. Zdejší vážení kritici však do Kameňákova vyrazí i se stým odpadem nebo ho alespoň udělí od zeleného stolu. Sláva jim. Já jsem však pro každou návštěvu Kameňákova nějakou tu hvězdičku našel a tak jsem se tam vydal znovu. Bylo tam stejně trapně jako vždy, ale poctivě jsem si dělal čárky pokaždé, když jsem se zasmál - pětkrát a to nepočítám ještě nějaké to pousmání. To je na filmově odepsané městečko celkem slušné. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Herci se nesnaží hrát. Příběh se nesnaží vyprávět. Vtipy se nesnaží být vtipné - jenom tam jsou a divák jich většinu zná už léta. Plakátové varování "Od producentů Kameňáků a Babovřesek" zafungovalo špatně a já se naivně zkusil přesvědčit, zda se s Troškovým odchodem od nechvalně proslulé značky něco změnilo. Nezměnilo. Pokud si chcete otrávit pár vydařených anekdot, které v obrazové formě nefungují a tvůrci je navíc natočili jako banda nesvéprávných lemplů, směle do toho. P.S.: V tomhle filmu se objevuje celá plejáda herců a jiných "umělců", kteří by pro vlastní dobro měli být evakuováni z plátna. Dlouhodobě. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA - Nejhorší film, co jsem za posledních x let viděl a to mám pro české filmy slabost. Nehorázná blbost. Neuvěřitelná nuda. Trapnost. Režisérův smysl pro humor na bodu nula. Poupravený soundtrack z předchozích dílů - ubohost. Velké množství školních scén s mladými herci - proboha, to jsou kecy. Tak asi tak nějak bych v heslech vystihl poslední Kameňák, který však s kameňáky (známými či méně známými vtipy) neměl nic společného a jen parazitoval na názvu. Bylo jednoznačně vidět, že pan Troška se tohoto projektu nikterak nezúčastnil. Jedna hvězdička pouze za velké množství známých herců. Ti však díky dementnímu scénáři film vůbec nezachránili. 20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Víme, co od tohoto "filmu" čekat, od toho je to již čtvrté pokračování. Příběh sice chybí, humor by člověk pohledal, laciné vtípky už nefungují, obzvláště, jsou-li dokonce zopakované. Nicméně, několik vtipů bylo i k zasmání, ačkoli mě nejvíce pobavil plakát "Babovřesky 7". Mnohé scény nebyly dovedeny do pointy a vulgarity i syrová erotika podle mě do obyčejné komedie nepatří. Zajímavá je asi nejvíce plejáda herců, kteří se objevují i v drobných rolích. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

No tak za to, že si obludné Pomleje zařídily zmizení mého komentáře (který byl - do míči či do rundy /proč zadávat další zástupný důvod/ - bez hovnocení!), ten odpad naseru z principu! A ano, neviděl jsem. A ne, neuvidím. Paznechti cenzurofilní. Všichni ví, o jaký výhnisek se jedná, každý tuší, že když od toho odtáhl své pěstěné nehtíky i mistr Troska, jsme na dně žumpy a bagrujeme kal. Snad proto tu nad komenty dřepí nějaký pozorný šupák, který se třese o své penisky! Aby vám snad Kulyk nepřišel jako negativista: Jiříku, přeji ti - a především tvé dceři - aby ses stal velice dobrým otcem. Když už jsi v životě zesral všechno, na co ses byť jenom podíval. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Když přijde tajemník (Bohumil Klepl) za starostou (Václav Vydra) do kanceláře, má několik záběrů po sobě rozepnutou košili na břiše. Následně, v posledním záběru, ji má již zapnutou (kolem 50. minuty, před loupeží v bance). (rakovnik)
  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)

Reklama

Reklama