Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Recenze (368)

Cival 

všechny recenze uživatele

Spolu s Peabodym jeden z nejnašlapanějších animáků posledních let - emocí a něčeho převratného se nedočkáte, ale jako groteska na steroidech a naspeedovaná variace na bondovky to funguje výtečně. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Možná se děti budou bavit královsky, ale to já ze své pozice posoudit nedokážu. Pro mě je tenhle film zbytečná blbina na n-tou, která vznikla jako přeplácaná komerční slátanina bez většího smyslu - tučňáci jsou mistři chvilkových gagů a ne postavy, které by dokázaly utáhnout celovečerní film. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý film som bojoval s pocitom, že som to predsa len čakal o niečo lepšie (v zmysle "osobitejšie")... ale už dva dni si s dcérou hovoríme hlášky, rekapitulujeme scény a tak celkovo máme ohromnú chuť pozrieť si to znovu. Veľmi to dozrieva. "Tie gate som mal zarezané až niekam do Bundesligy!" ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $132miliónovTržby USA $83,350,911Tržby Celosvetovo $373,015,621Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,609,509 //počet predaných kusov 487,657Tržby za predaj DVD v USA $9,186,579 //počet predaných kusov 587,581║ trošku už taká premodernizovaná akčná Bondovka ako u animáku Autá 2 ale dobre, tučniaci sú využitý v slušnej tendencii, sype im to dobre, v rámci zábavnosti je sa na čom baviť aj keď to nedosiahne ani na jeden diel Madagaskaru, chobotnice a tím strážčov či čo to boli, boli trošku na silu vsadení do príbehu až tak sa tam nelahodili, tam sa mali tvorcovia trošku viac vyhrať aby bola lepšia kompaktnosť, miestami to pripomínalo tými prístrojami animák Ja, zloduch ale podobnosť a kopírovaním úspešných hitov sa asi len tak nevyhneme /videl v kine: 80%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOWALSKI, JAKÁ JE NAŠE PERSPEKTIVA?“ … „ NA 95 % JISTÁ SMRT.“ … „A TĚCH ZBYLÝCH 5 %?“ … „DOBRODRUŽSTVÍ A SLÁVA, JAKÉ DOSUD ŽÁDNÝ TUČŇÁK NEZAŽIL…“ /// Jsou takoví, jak je známe: pohotový, akční a (hlavně) vtipní! Navíc (a nejvíc) u nich platí, že štěstí přeje připravenejm! Za doprovodu pravdivejch (ale neužitečnejch) Kowalskiho komentářů, tvořej tým, kterej dělá špinavou špiónskou práci tak nějak po staru a která (zhruba) na 95 % skončí krutou smrtí v plamenech. (A těch zbylejch 5 %?... Na tom nesejde!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vyrostla mi ruka na zadku. 2.) Dostal jsem za úkol složit černobílej tým. (Na jakoukoliv práci!) /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, niektoré scény a nápady super a vtipné, ale scenár nie je bohvieaký (zamilovaný tučniak, tučniak túžiaci po uznaní kolektívu), snímka miestami stagnuje a najmilovanejšie postavy zo série Madagascar obávam sa nedokážu utiahnuť celovečerák. Ani celovečerák za 132 miliónov dolárov (!). Dobrou aj zlou správou, že typická zbesilosť komanda sa pretransformovala do celého filmu. Neustále niekto kričí, uteká, padá, beží, lieta, vybuchuje, vrieska, prekrikuje sa, ťapká sa po zadku atď. Je to sranda, ale po tridsiatich minútach to začína byť mierne kontraproduktívne, nakoľko množstvo vtipov prebehne na pozadí dôležitejších udalostí a tak si ich prvý raz nevšimnete (spôsob, akým „prechádzajú“ po priechode pre chodcov). Je to hravé a šikovné, ale občas sa nezbavíte pocitu, že je toho (všetkého) predsa len už priveľa a bolí vás z toho hlava. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy už by byly moc, ale jinak je to příjemná podívaná, rozhodně zdaleka nejsnesitelnější film svázaný s Madagascarem. Naštěstí ty otravný postavy chyběj a tučňáci to táhnou překvapivě plnohodnotně. 65 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Srážka s ptáky. Zapiš.“ Černobílé kvarteto cvoků, které jde na věc pomocí odvahy, rozumování, roztomilosti a vydávení předmětů. Je tu 95% pravděpodobnost, že se nezasmějete. Takže perspektiva stejná, jako že ty čtyři čeká jistá smrt.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kolik dětí dokáže podobnou kadenci hlášek a vizuálního magoření pobrat najednou. Ale whatever. Tučňákům každopádně krátkometráž seriálu sedí o fous víc, protože se v ní nemusí řešit oslí můstky a šlape to i bez nudných nováčků typu kompletního ansámblu Severáku. Skipper a spol. to ale překvapivě táhnou na křídlech vcelku solidně i v dlouhometráži a díky málokdy povolujícímu tempu se člověk vlastně ani nestihne nudit. A když už jo, vytáhne se nějaký odkaz na Bondovky, což vždycky potěší. Do dvojky ale prosím přihodit Jelimána a Morise. Dík. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vadí mi sice v poslední době stále víc a víc narůstající trend animovaných filmů, které jsou vlastně jenom změť Jackie Chanovských bláznivých honiček vynásobených na druhou, gagů, beroucích si na paškál co zrovna letí a citací sto a jeden žánrů a kultovních filmů, jenže když ti tučňáci jsou tak zatraceně roztomilí, až se do očí mužně zamlžují. A hlavního hrdinu těch profesionálů od vedle dabuje Sherlock. A ono je to namíchané fakt energicky a v neustávajícím šíleném tempu. A ty jednotlivé citace a vtípky stále fungují. No prostě na slabší 4 se to ještě vyšplhá. Ale raději mám, když se to ještě zkombinuje s osobitějším příběhem a zasazením - například historie nebo... lego? PS: Poslední film roku, to tomu taky musí dodat jistou výjimečnost! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Animovaná špionážna tímovka, ktorá sa nemazná s ničím, ani s maličkým nevinným kalamárom. Madagaskarské univerzum sa rozrástlo o ďalšie potencionálne pokračovania a keď už nič iné, aspoň to zasýti hlad po novej bondovke. Svižná, vtipná, zábavná rozprávka, pri ktorej nevylučujem, že budú viac krochkať blahom práve dospelí. Animácia tradične pekná, režiséri natankovali vyššie oktánové číslo, všetko ide na plné gule, má správny spád a vtipy sú neskutočne dobre načasované. Veľkou výhodou je, že znalosť madagaskarskej série nie je podmienkou. Nevýhodou je nevýrazný záporák a to, že ak máte napozeraných väčšinu súčasných animákov, tak niektoré prvky sa začínajú (príbehovo, či charakterovo) prelínať. 80%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Finále je sice krapet přitažené za vlasy, ale jinak je tahle animovaná bondovka nahláškovaná od sklepa až po půdu, takže jí člověk odpustí ledacos. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doteď nejlepší tučňácké dobrodružství a to některé večerníčkové kousky byly vynikající. Podařený padouch, i konkurenční tým má co říct. Akční scény jsou promyšlené, vtipné a nápadité (Benátky). Skvělé hlášky, pohlcující příběh a neskutečná roztomilost. Jen tak dál. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu chápu, proč vznikl. Tučňáci byli vždy nejlepší části jakéhokoliv filmu z (prozatím) trilogie Madagascar. Nicméně zde je krásně vidět, že co může fungovat na ploše 15 minut skvěle, bude na ploše 90 minut fungovat při nejlepším průměrně. Tedy tak, že děti se zabaví, ale dospělí budou spíše pospávat a sem tam ocení vtípek. Škoda, film potenciál určitě měl… 60 %. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Milé, no nie natoľko zábavné ako som očakával (a nie len ja). Musím priznať, že par scén potešilo a človek sa zasmial, no odstupom času sa začali objavovať pasáže, ktoré ledva roztiahli kútiky. A to si tento druh animáku, vzhľadom k popularite postavičiek proste "nemôže" dovoliť. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ignorace jakéhokoliv alespoň trochu smysluplného příběhu na úkor nepřetržitých groteskních eskapád různé úrovně. Někomu to stačí k oddechové zábavě, někomu k naprostému nadšení, někomu prostě k tomu, aby neusnul. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol v USA natočený animovaný snímok "Madagaskar". Bol to rodinný kinohit, ktorý zarobil milióny dolárov, takže sa v priebehu nasledujúcich rokov dočkal ďalších pokračovaní. A nie len to. Dokonca aj patrička akčných tučniakov, ktorí sa tam objavili vo vedľajšej úlohe, dostala šancu zažiariť vo vlastnom celovečernom filme. V roku 2014 bol vyprodukovaný titul "Tučniaky z Madagaskaru". Tento vypočítavý, komerčný ťah sa vydaril. Pri animáku s týmito štyrmi svojráznymi, militantnými pingvinmi som sa celkom dobre pobavil. *** ()

Reklama

Reklama