Reklama

Reklama

Room 8

Trailer
Krátkometrážní / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
Velká Británie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Na celu je přiveden nový trestanec a seznamuje se svým spoluvězněm, postarším málomluvným mužem. Usedne na palandu, kde objeví červenou krabici, jeho zvědavost jej nutí ji otevřít, ale starší muž jej varuje, že bude litovat, nedbá varování a krabici otevře a odhalí něco, co by si nedokázal představit ani v tom nejšílenějším snu. (PetrPan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Pertinacia 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat horror. Žádné neočekávané hlasité zvuky, žádná na zlomek vteřiny zahlédnutá zmalovaná tvář (představující příšeru/ducha/zombie/whatever), žádná krev a podobné laciné rekvizity. A přesto mi při sledování tuhla krev v žilách a ještě dvě hodiny po zhlédnutí pociťuji nepříjemnou tíseň. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Film má rozhodně zajímavou a jelikož jsem neviděl Doodlebug, kteří zde všichni zmiňují, tak i originální myšlenku, jen mi to přijde nedokončené. Chtělo by to delší stopáš a více rozpracovat příběh. U podobných zajímavých témat, ale vždy narazíme na paradoxy a podobné problémy. Tak například by muselo existovat nekonečno menších i větších krabic (realit) a také zásadní odkud ty vězně vedou jelikož žádný "venek" neexistuje jelikož existuje jen další větší krabice a ta je uvnitř další atd. Chtělo by to vysvětlení a lepší zpracování, takže jen za 3*. Hodnocení: 62/100. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Filmy s sečtelýma dědkama, navíc tajemnýma jako odpověď na otázku "Kdo nasral paní Cífkové pod rohožku" a kouzelnýma krabicema mám rád, zvláště pokud dosahují délky močení u 70ti letého seniora, co si zapomněl vzít Prostenal Forte. Celkově odpovědí ve filmu teda bylo asi jako čistých záchodů v centru města, ale i tak líbilo. Jako nápad velice zajímavé a ode dneška vím, že až se dostanu do vězení, určitě nebudu otevírat žádné červené krabice a radši jednou nebo dvakrát přežiju náhlou spoluvězeňskou svěračkoidní příhodu. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Don't open it." Kdo zná Nolanův Doodlebug, tak se mu tohle bude taky líbit. Závěrečné odhalení možná nebude tak dechberoucí, přesto působivé. V Rusku zřejmě stačí dát vězně na celu a pokud se pokusí uprchnout, zavřít ho do krabičky od sirek - fascinující. Líbilo by se mi zpracování ve větším rozsahu, tohle bylo moc narychlo, ale přesto to zabralo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

i když si tento kratas bere inspiraci od Nolana, tak se mi jeho zpracování a atmosféra líbí víc. Kdyby se ještě trochu víc vypiplalo na příběhu a pointě, tak by 5 hvězdiček dostal. Tentokrát teda "jen" 8 děleno 2. S českými titulky to můžete zkouknout tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama