Reklama

Reklama

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dvanácté Massiho poliziesco a opětovná spolupráce s Mauriziem Merlim (4. z 6). Po slabším spíše komediálním kousku "Poliziotto senza paura" je toto jednoznačně 100% zlepšení a opět film, který mě dostal. Film bych zařadil mezi "Highway Racer" a "Convoy Busters" podle mého mezi vůbec nejlepší kousky s jejich vzájemné spolupráce. Příběh není složitý, policista Merli bojuje opět proti nějaké té spodině. Film je vyloženě akční a nese v sobě typické žánrové prvky (nechybí různé násilí, přestřelky, pěstní souboje-jedna hezká efektní bitka ve skladišti nebo v místnosti u kulečníku, ani o automobilovou honičku-nebo spíše takové hře, na čas nejsme ošizeni). Navíc zde hraje skutečně velká squadra italských žánrových herců, krom Merliho, Mirani (děsivej ksicht, zde hlavní darebák-únosce, pěkná scéna psychologické hry na policejní stanici) dále Grofalo, Manni, Mioni, Bondini, Vendetti. Konec je podle mého trochu neuspokojující, ale jinak nemám moc výtek. Tento film by se měl fanouškům eurocrimi a režiséra Masiho určitě líbit. 3,5/5*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Marianimu narostl hřebínek, a tak je třeba mu ho srazit. Zatímco se chlubí, jak vysvobodil snadno rukojmí, a honí se za vůdcem gangu, jeho syna unese pomatanec, který touží Marianiho zabít. Sympatická stopáž, svižný děj a několik napínavých scén, mezi nimiž je držení části policejního sboru v šachu, pronásledování ve skladu s plasty či závěrečná snaha o záchranu syna. Popravdě synáček byl pěkný vejlupek, a tak si trochu strachu rozhodně zasloužil. Jindy oblíbené honičky s auty či pronásledování na střechách domů zde byly odbyty, protože tvůrci vsadili především na psychologickou hru. Menší potyčka se odehrála jen v baru, kde by ve skutečnosti dostal Mariani na frak. Jako celek slušné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna zatial jedno z najlepsch poliziotteschi, ak nie uplne najlepsie. Maurizio merli film taha, nechybaju perfektne dialogy, masakrozne dobre tempo. Plliziotteschi by nebolo polizioteschi, keby neboli rvacky, vybuchy, autonahanacky ... proste masaker, som sa nenudil ani chvilu, hlavne ked si uvedomim, ze po reziserskej stranke je to takmer genialne natocene, masakrozne dobre tempo nemoze chybat. Ettore Manni ako hlavny zaporak - a dost som sa ho bal, musim pozriet kto to bol. Dejova Linia sa navyse odohrava v Italii, Massi sa dost vyhybal svetoznamej talianskej amerikanofilii. 94 % ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Merli je proste bozan, a v techto zanrovkach je zkratka nejlepsi. Aneb, najde jako inspektor unosce sveho maleho syna vcas...? :) ()

Reklama

Reklama