Reklama

Reklama

Ospalá díra

(seriál)
  • USA Sleepy Hollow (více)
Trailer 11
Fantasy / Thriller / Dobrodružný / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2017), 46 h 21 min (Minutáž: 42–62 min)

Předloha:

Washington Irving (kniha)

Hrají:

Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Cho, Nicholas Gonzalez, Clancy Brown, John Noble, Jill Marie Jones, Matt Barr, Amandla Stenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Ichabod Crane je ve válce za nezávislost zraněn bezhlavým jezdcem. Následně se ocitá v jednadvacátém století v městečku Sleepy Hollow. Jezdec tu právě zabil místního šerifa. Jeho podřízená Abbie přizve Ichaboda, aby jí pomohl vraždící nestvůru dopadnout... (TV Prima)

Diskuze

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Wallis3

První dvě série byli super, ale pak se to zaseklo a přestalo mě to bavit. Jako kdyby tvůrci nevěděli jak dál. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

jhr

Netuším proč, mě se to líbí. Že tam nejsou stereotypně ty samý xichty je jen dobře. Za mě jsou teda jiný seriálový adepti na rušení, třeba The Flash, z toho se stala děsná nuda, to samý téma opakují už třetí řadu za sebou.

na příspěvěk reagoval jhr

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Orlando Jones teď má hrát v nějakém seriálu The haunting of... Ví o tom někdo něco?

Uživatel zsn smazal svůj příspěvek.

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Chen

Tak mě napadá...ten díl bude spadat pod Sleepy Hollow nebo pod Bones? Abych věděla, kde mám ten díl čekat...

na příspěvěk reagoval jh666

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jhr

Taky mě to napadlo... i když SH je v ledasčem překonává, po stránce příběhu jsou to však jen laciné dětské omalovánky. 

Ono se řekne teenagerská zábava... jenže z pořádným příběh se i teenagerská zábava může jevit jako velmi kvalitní dílko.... Bohužel, kde jsou ty časy logických seriálů kde šlo především o příběh než být za každou cenu cool. :]

Smutné z čím se dnešní společnost dokáže spokojit... opravdu smutné: 

 

Tak né všem je to fuck... :D

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Co čekáš od Amerického seriálu? Pokud chceš propracovaný příběh, kvalitní postavy i mytologii tak si pusť Buffy, přemožitelku upírů a nebo Angela. Oba tyto seriály se zabývají stejným žánrem jako tento ale jsem nesrovnatelně lepší než Sleepy Hollow.  

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

A opět další projevená demence... Copak by asi tak NOX vybral za kov? NO TAK HÁDÁM... ALCHYMIE, mimo toho o co se mudrcové pokoušeli, kámen mudrců? A? Tradadada .... ZLATO! Takže jsou oba úplně stejně pitomí. Upřímně, ti dva nímandi by nepřežily ani pilotní film ve skutečnosti... :)

A co je to vlastně ta Vertalis? Co dělá? Je vůbec zlá?
Je to nějaký druh Humunkulus? nebo Indický upír? To je super... vycucat si něco z mythologie... ale, co to takhle trochu rozvést? Nějaký příběh? A takhle je to díl za dílem, jediné co za to stojí jsou střety z jezdci...
Jinak mi to připadá jak kdyby scénáristé poslepu brouzdaly v Grimmském katalogu mytologických bytostí... a náhodně vybíraly co hodí a co ne, bez toho aby se se zabýval nějakým příběh... hlavně že tam je něco nového.
Tohle mě dost štve. Vzhledem k tomu že tenhle seriál má velký potenciál být dobrý... Tvůrcům je úplně jedno o čem to je. Hlavně že to nese, i když je naprosto stupidní, infantilní... prostě debilní, díl za dílem... a všem je to fuck.

na příspěvěk reagoval jhr

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

BOŽE TA JE PITOMÁ!!!  Ona předpokládá že Metuzalémův meč bude mýt podobu RAPÍRU?  Bože, kdo píše tyhle scénáře? O_o

na příspěvěk reagoval Larrysbride

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Druhá série byla fantastická. Poslední 2 epizody jsem byl zařezaný do křesla jako při přísaze. Fascinující seriál. Katrinu jsem měl rád, ale to, co se z ní stalo jsem rázem nenáviděl. Moloch je pryč, a teď už i hrozby čarodějů pominula. Jezdec Smrti je ale pořád tam venku a čeká... modlím se za 3. sérii.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Perfektny koniec. Celkovo posledne 4 diely boli vynikajuce. A vyborne sa to ukoncilo pre pripad ze to neobnovia. Posledne dva som pozeral naraz a skoro som nedychal. Dufam ze to dalsiu seriu dostane.

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Lorelai271

Pravidlo č. 1: Nesrovnávat! Protože to prostě nejde, každé je něco úplně jiného. Společné mají akorát postavu Ichaboda Cranea a přítomnost bezhlavého jezdce. Příběhem a atmosférou jsou každý úplně jinde. Seriál sice vychází z původní povídky, ale brzy se vydá vlastní cestou a víc než jezdec se tam řeší přicházející apokalypsa (každý týden jiná příšerka). Sečteno podtrženo, tohle není seriálová verze filmu! Nicméně je to výborný fantasy seriál s hororovými prvky ;)

Lorelai271

Lorelai271 (hodnocení, recenze)

Můžete někdo srovnat tenhle seriál a film od Tima Burtona? Ten se mi moc líbil a přemýšlim, že bych se podívala i na seriál.

na příspěvěk reagoval venalce

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

"Tři a půl roku mají dva Svědkové moc odvracet zlo. Až dokončí své svědectví, šelma vystupující z propasti proti nim povede válku, zvítězí nad nimi a zabije Svědky. Jejich mrtvá těla budou ležet na ulici města, které se duchovně nazývá Sodoma a Egypt, kde byl ukřižován Ježíš Kristus. Tři a půl dne tam budou ležet, než budou obdařeni duchem života a dostanou se do nebe."  Tak je psáno v Bibli a já sám jsem zvědav, jestli se toho tvůrci budou držet. Ale odvrátit Apokalypsu Svědkové nemají, takže těžko říci. :)

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Tak dabing mě příjemně překvapil. Většina postav mi hlasově sedla, jen u Ichaboda jsem měla problém, že jsem neustále slyšela Mitchella z Being Human, ale na druhou stranu je Jakub Saic schopný dabér. A zakomponovali tam i Ichabodovu starou mluvu. Jen jsem zvědavá, jak se v druhé řadě popasují s tím, že v jednom díle pozná Abbie pravého Cranea jen podle toho, jak vysloví slovo "poručík" (lieutenant).

Larrysbride

Larrysbride (hodnocení, recenze)

Tak si tak (jako každé ráno) brouzdám zprávami a hned v titulku jedné je MAJOR SPOILER na dnešní/včerejší epizodu... No t by jeden vraždil!

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

jh666

Pekný, dúfam že aj ostatný jazdi dostanú plagát :D inak tu je krátke promo a na budúci piatok majú panel na comic-cone tak snáď ukážu riadny trailer.

PanSoudce

PanSoudce (hodnocení, recenze)

ty otevřený konce mě zničí, proč nikdy nic nedotáhnou do konce kurvadrát. teď budeme čekat na druhou sérii sto let

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Tak dvou hodinové finále první série se opravdu povedlo, hlavně ten závěr velmi mile překvapil. Samozřejmě mě pobavili i některé vtipné komentáře hlavního hrdiny k dnešní moderní době ale i některé hodně ujeté šílenosti.

Spoiler: Zombie George Washington byl už skutečně trochu moc. :-D

Těším se na druhou sérii. 8/10

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

finále skvelé, cliffhanger na konci série nemám rád ale tu mi to nevadilo :D

Uživatel iamek smazal svůj příspěvek.

Uživatel iamek smazal svůj příspěvek.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

Je to děsná kravina, ale zatím ji dám ještě šanci...Zatím jsem shlédl dva díly, takže ještě nehodnotím.

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

efialtes

Tak to by mě ani ve snu nenapadlo. Crane a Sherlock nemají kromě kabátu nic společného a i o tom kabátu by se dalo spekulovat. To by potom znamenalo, že všichni hrdinové, kteří nosí dlouhý kabát, kopírují Sherlocka. Ale oba jsou Britové, možná tě k tomu svádí ten přízvuk a snad i hlubší hlas (přestože Cumberbatchovu se nevyrovná). Já osobně tam ale žádnou podobnost nevidím. Ani náznakem ne.

efialtes

efialtes (hodnocení, recenze)

Připadá to jenom mně,že Misonův Crane gestama,mluvou i zvednutým límcem kopíruje cumberbatchova Sherlocka?

na příspěvěk reagoval venalce

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

jh666

Rovnako u mna, Zo vsetkych noviniek co som chcel sledovat je to zatial najlepsie. A to som bol po traileri skor v stave "dam tomu sancu a uvidim"

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

kareen

No zrovna přebíjená typu ,,to je lepší než to", mi jako mysl omlazující konverzace nepřipadá, ale budiž. Dík za analýzu :D

kareen

kareen (hodnocení, recenze)

Já těm slovům rozumím dokonale. Co ale nechápu je tvůj přístup. Kdyby si svůj názor napsal do komentáře, tak je to tvoje věc a mně je do něj houby, jenže ty ho hodíš na plac do diskuze a když se ozve někdo, kdo má jiný názor a chce o něm polemizovat (což je přece primární funkce diskuzí), tak ho odrazíš, že se nemá smysl o tom bavit, přitom jsi to byl ty, kdo to téma nadhodil. Ale asi je to tvůj zvyk, být se vším hned kategoricky hotov, tak se neboj, já už tě nebudu obtěžovat, když tě to tak otravuje. Jen poslední věc, klasika možná nebyl nejšťastnější výraz, protože já samozřejmě nemohu vědět, jestli si na seriál vzpomene někdo za dvacet let, tak řekněme zavedený tv pojem současnosti, stejně jako je televizním fenoménem třeba Dexter v kriminálním žánru a dejme tomu TBBT v komediálním, stejně tak je to se SPN, alespoň ve své kategorii.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

LokiZombie

LokiZombie (hodnocení, recenze)

kareen

čemu na slovech ,,podle mě" nebylo rozumět? Stejně tak mě přijde mimo mísu nazývat seriál vznikající od roku 2005 klasikou.Prostě mi tohle nadchlo po dvou dílech víc jak supernatural po 4 sériích, tak nemá smysl se tu nad tim srát :D

kareen

kareen (hodnocení, recenze)

alienemo

Z mého pohledu je nejlepší čtvrtá a pátá, ale jak jsem napsala, je to věc názoru. Já vím, že jsi to nepověděl, to byla reakce na názor LokiZombie, ten se tak vyjádřil.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

kareen

Nepovedal som cely. Povedal som ktorekolvek dva diely zo serii 6-8. Prvym trom seriam SN sa tazko vyrovna. Hlavne tretej.

na příspěvěk reagoval kareen

Související novinky

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Reklama

Reklama