Reklama

Reklama

Ospalá díra

(seriál)
  • USA Sleepy Hollow (více)
Trailer 7
Fantasy / Thriller / Dobrodružný / Drama / Mysteriózní
USA, (2013–2017), 46 h 21 min (Minutáž: 42–62 min)

Hrají:

Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter, John Cho, Nicholas Gonzalez, Clancy Brown, John Noble, Jill Marie Jones, Matt Barr, Amandla Stenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Ichabod Crane je ve válce za nezávislost zraněn bezhlavým jezdcem. Následně se ocitá v jednadvacátém století v městečku Sleepy Hollow. Jezdec tu právě zabil místního šerifa. Jeho podřízená Abbie přizve Ichaboda, aby jí pomohl vraždící nestvůru dopadnout... (TV Prima)

Recenze uživatele HoneyBunny k tomuto seriálu (1)

Ospalá díra (2013) 

Předně, Tim Mison jako Ichabod Crane je boží. Už od začátku mi byl neskutečně sympatický, pak promluvil tou krásnou královskou angličtinou a bylo to. Ono vůbec Ichabodovo vtipné přizpůsobování současnému světlu je to nejlepší na tomhle seriálu. Zbytek... hmmm, zbytek mohl mít potenciál - vyšetřování nadpřirozených zločinů, kterým se jako červená nit line příběh bezhlavého jezdce a možné příchozí apokalypsy. Jenže tvůrci svoji příležitost promarnili a jejich případy jsou neoriginální, bez šťávy a někdy ani nedávají smysl. A to naštve nejvíc, ten příslib něčeho, co mohlo být skvělé (temně vtipná nadpřirozená fantasy se sympatickou ústřední dvojkou), který ale stal v rukou průměrných tvůrců buřtgulášem bez výrazné chuti. Na ukrácení času dobré, ale nic, co bych musela mít ve svém top výběru. ()

Související novinky

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (více)

Reklama

Reklama