Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stylizovaný thriller o dramatickém únosu s bezohlednou přímostí předvádí, jaké drsné hry spolu lidé hrají. Když jde Rahul ohlásit zmizení své dcery, ukáže se, že dívka je zároveň nevlastní dcera policejního šéfa. Drama točící se kolem zmizení malé dívky exponuje postavy, jejichž chování ovládá sobectví, korupce a násilí, vedoucí až k děsivému finále. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Smutný film so zložitou zápletkou, chvíľami sa divák stratí v deji. Spočiatku som mala chuť nafackovať policajtom, potom všetkým a na záver scenáristovi. Film síce skončil ako skončil, ale veľa vecí divák nedostal vysvetlených, môže sa len domýšľať a to nemám rada. Ronit Roy, napriek z môjho pohľadu negatívnej postave sa mi páčil, jeho vzťah so ženou by si bol zaslúžil vysvetlenie... ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Temný a nemilosrdný film. Napínavá detektivní zápletka a čí dál tísnivější pocit, že to nemůže dopadnout dobře, jsou tu stejně důležité jako ošklivá, pro našince až šokující, exkurze do kotle indického velkoměsta, ve kterém je osud jedinec bez konexí nebo ochranné sítě rodiny (a je jedno, jestli jde o malé dítě, ženu nebo muže) okolí i úřadům stejně lhostejný jako osud krys, kterými se slumy hemží. Korupce, brutalita, obsese mobilními telefony a bezvýchodné situace, ve kterých jsou hlavní postavy lapeny, postupně odhalují jejich pravou tvář a charakter. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

India ukazuje drsnu tvar v tomto filme - korupciu, sebectvo, neznasanlivost , nasilie, este stale sa tam uplatnuje trest smrti a k zvieratam /okram krav, tie su posvatne/ je India znama brutalitou voci napriklad psom, tzv. pariah dogs su uplna na dne rebricka ..... V Indii je zviera stale vec podla indickej legislativy, to len na uzemi SR a CR sa veci pohli. Zlym smerom, podotykam, to, ze zvierata su veci vedeli uz anticki Rimania. To tu ale nepatri. PS bude to cesky /autenticita/ Winston Churcill jednou rekl - Nenavidim Indy, jsou to brutalni lide s brutalnim nabozenstvim : 70 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jediná postava není sympatická, a když vidím už v xtém filmu, jak Indové ukazují svoji policii, tak se divím, že si vůbec nějakou policii drží. Nebylo by lepší ji všechnu pozavírat a místo toho se vrátit ke krevní mstě? Protože indická policie opět nepředvedla nic jiného než neschopnost, očividné překračování zákonů, tupost a násilí. ____ Příběh o únosu malé holčičky je hodně překombinovaný, spletité příbuzenské a milenecké vztahy jsou téměř neproniknutelné. Situaci ještě zhoršuje, že se občas vyskytnou různé flashbacky, kde hrají jiní herci než ti, kteří stejné postavy představují ve starším věku. První polovina je svižná, pak se to začne hodně točit kolem příšerných rodinných vztahů a několikanásobné zrady. SHRNUTÍ: Na konec jsem si dala ruku před oči, takže úplně přesně nevím, jak to dopadlo a znovu se na to u nepodívám. ()

Galerie (8)

Související novinky

49. MFF Karlovy Vary coming soon

49. MFF Karlovy Vary coming soon

10.04.2014

Už za tři měsíce začne 49. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Podobně jako každý rok budou i letos v programu představeny retrospektivy několika osobností světového filmu. Diváci… (více)

Reklama

Reklama