Reklama

Reklama

Kingsman: Tajná služba

  • Velká Británie Kingsman: The Secret Service (více)
Trailer 1

Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy" Price (Taron Egerton), který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu. V pravou chvíli mu nabídne novou životní šanci jeden z agentů Kingsman – superšpión Harry Hart (Colin Firth), který nejen vypadá, ale také se chová jako pravý anglický gentleman. Aspoň většinou. Někdy to prostě nelze. A protože se jedná nejen o vtipný, ale i napínavý film, potřebujeme pořádného hlavního padoucha. Je jím Richmond Valentine (Samuel L. Jackson), miliardář a bojovník za ekologii zbavený iluzí. Nesnáší pohled na krev a chystá se odrovnat opravdu velké množství obyvatel naší planety. Díky tomu ji chce zachránit a obětavě při tom nehledí na ztrátu žádného cizího života. Pomáhat mu s tím bude Gazelle (Sofia Boutella), inteligentní krasavice s amputovanýma nohama, místo kterých má smrtící běžecké čepele. Podaří se Harrymu a Eggsymu včas odhalit pravdu o Valentinově důmyslném ďábelském plánu a zastavit ho? (CinemArt)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (1 814)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, krejčí je first class i bez mutantů, ale v jeho šatech nyní chodí Stormbreaker, Austin Powers a Mstitelé. Holt, nekonfekční oblek ještě nutně nemusí znamenat vybrané způsoby.. Více než polovinu stopáže zaučuje zdrsnělý přítel Bridget Jonesové svého dorosteneckého nástupce, aby zhatil pikle prsatého Pistoria a Fresh Prince Jacksona v nejvíce iritující roli jeho kariéry. Pokud hromadné kostelní nanebevzetí bylo vrcholem, co potom bylo dno? Nadhled v množství roční spotřeby šampónu pana Stronga? McFish and Chips profil? Přišlo mi to jako ta nabídka vězněné švédské princezny, která za záchranu světa dala k dispozici svůj několik týdnů nemytý anální otvor. Na první pohled je to vzrušující, ale jakmile se dostanete blíž… ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jane Goldman, Matthew Vaughn / Predloha: Mark Millar & Dave Gibbons - The Secret Service | Hudba: Henry Jackman, Matthew Margeson | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: Marv Films | Rozpočet: 60 miliónov $ | Tržby: 276,7 miliónov $ | Ocenenia: - || Keď som o Birdmanovi napísal, že je to najrozporuplnejší film za dhlú dobu, to som ešte nevedel, čo príde s Kingsmanom. Samozrejme, sa to nedá žánrovo porovnať. Na prvú dobrú pôsobí nový Vaughnov počin primitívne, ale nakonie sa z toho vyliahla premyslená, jedinečná blbina na jedno, možno i viac videní. Kick-ass bol podobného kalibru, no na Stardust ani jeden zo spomenutých filmov nemá. Na môj vkus je už Kingsman príliž utrhnutý z reťaze. A to nemyslím na štýlové bitky alebo hriešne finále, tie stáli za to ;) 70% | Atlas Praha, 5.2.2015 | ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze jsem cekal vic. Asi byla chyba ocekavat film podle komiksu s neprerusovanou akci, ale trailery byly proste tak vyzivny, ze neslo odolat. Vysledek sice neni spatnej, ale ani sem si z nej nesed na zadek. Mame tu proste jen trochu prehnanejsi, trochu krvavejsi a daleko zabavnejsi variaci na Jamese Bonda. Vetsina akce byla navic provarena v ukazce a co si budem povidat, ty vsemozny komba se od Kick-Ass zas tak moc nelisi. Mozna bych sel i na tri hvezdicky, ale zaver a hlavne extra super kulervouci masakr v kostele byl tak perfektni, ze to nakonec ty ctyri hvezdicky dalo. Jinak co se tyce hercu, tak tady si neni na co stezovat, vsichni skvely. Rozhodne nechci tvrdit, ze by slo o spatnej film, Vaughn je zaruka kvality, akce a fory jsou skvele namichany a nuda nehrozi, jen jsem mel proste vetsi ocekavani. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Toto je iný film, kámo!..." Od režiséra M. Vaughna už mám nejaké očakávania a po hite Kick Ass som zhruba niečo podobne uletené očakával. Ono to ide fakticky presne v týchto šľapajách a film je ihneď identifikovateľný ako ten od M. Vaughna. Nikdy som nemusel C. Firtha , ale posledné roky si začína vyberať atraktívnejšie role a tu mi vôbec neprekážal. Film je plný nápadov, adrenalínu, akcie a navyše v ňom hrajú výborní herci. Príbeh o ovládnutí ľudí pomocou sim kariet a pokus o zmenšenie preľudnenej ľudskej populácie sa mi zdá byť i pomerne originálny. Film sa neberie príliš vážne a to je hlavný dôvod prečo zabodoval. Humor je super, to s tým zadkom v závere to nemalo chybu. Za pochvalu rozhodne stoja veľmi, veľmi originálne úvodné tituly a aj skvelý energický hudobný doprovod. V rámci žánru nemám čo vytknúť. Akčné, zábavné, originálne. Misia splnená. Rozhodne lepšie než som čakal. 90%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Colin Firth v tarantinovsky laděné kostelní řezanici. Stoprocentně nejlepší část celého filmu. Samuel L. Jackson mě rozesmával svým huhňavým hlasem, kdy sice vystupoval jako gauner, ale kufr se mu zvedal pokaždé, když spatřil kapku krve. Jinak skvělé kamerové záběry. Líbily se mi hlavně v té části, kdy se šikovná Kingsmanka vznesla k okraji atmosféry, aby se pokusila zabránit Valentinovu zlomyslnému plánu, jak ovládnout svět pomocí free SIMek. Co mě rovněž velmi pobavilo byl tzv. ohňostroj, jenž rozpoutal nápad přehřát jisté čipy ukryté za jistými místy na těle. Vynikající akční záležitost, kterou jsem poprvé zhlédla na Filmovém víkendu ČSFD ve společnosti svých přátel. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (51)

  • Scéna po části závěrečných titulků začíná pohledem na hrající kazetový magnetofon. Cívky se sice otáčejí, ale počítadlo po celou dobu stojí na číslech 952. (Robbi)
  • V snímke sa objavia britské luxusné značky, jednou z nich je napríklad Bremont, ktorá sa špecializuje na hodinky. Tieto hodinky zohrávajú dôležitú úlohu hlavne v špionážnych filmoch. (RatBoj)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

Další Kingsmani a reboot Kick-Ass jsou na cestě

17.10.2023

Režisér Matthew Vaughn (Hvězdný prach, X-Men: První třída) se čerstvě zúčastnil newyorského Comic-Conu, kde mimo jiné propagoval svůj nadcházející špiónský film pro Apple Argylle s Henrym Cavillem a… (více)

Vaughn by stále rád natočil Supermana

Vaughn by stále rád natočil Supermana

22.12.2021

Režisér Matthew Vaughn (X-Men: První třída) v posledních dnech dělá press tour ke svému nejnovějšímu snímku Kingsman: První mise, a během nedávných rozhovorů tak již stihl potvrdit celou řadu věcí.… (více)

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

Kick-Ass se dočká velkého rebootu

17.12.2021

Režisér Matthew Vaughn momentálně promuje svůj nový snímek Kingsman: První mise a vedle toho, že už před pár dny potvrdil chystání klasického sequelu ke Kingsmanům s Taronem Egertonem, vyjádřil se… (více)

Reklama

Reklama