Reklama

Reklama

Baby

(festivalový název)
  • Velká Británie Baby
Krátkometrážní
Velká Británie, 2000, 12 min

Obsahy(1)

Toto podmanivé vylíčení mladické úzkosti ze sexu najisto osloví každého, kdo si dosud vzpomíná na vlastní sexuálně neukojené dospívání. Coby poněkud vrtošivý teenager, vzpomínající na eroticky třaskavou návštěvu plaveckého bazénu, se zde v jedné ze svých prvních výraznějších rolí představuje talentovaný britský herec Ben Whishaw. Pozornost jím ztvárněného mladíka poutají zejména svalnatí plavci a nazí muži ve sprchách. Přitahují jej však i zástupkyně opačného pohlaví? (Festival krátkých filmů Praha)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

O tom, co dělá a nebo zčásti dělal téměř každý a můžu říct, že velmi dobře zpracováno … ale asi nezaujme každého … 5669 ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Baby je vcelku hodně psycho film, podle obsahu jsem čekala něco trochu jiného. Možná bych musela mít nějakou zvláštní úchylku a nebo být taky pod vlivem, abych tento film dokázala ocenit. Nechápu smysl toho film natočit z pohledu pod vlivem drog, protože z toho dle mého vyšla podivná "cringe" slátanina, na kterou mi bylo až skoro nepříjemné se dívat. Kdyby právě to byl účel filmu, možná bych hodnotila jinak, velmi o tom ale pochybuju. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama