Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 2
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 2

Recenze (64)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Loni jeden z těch trailerů, co mě zaujal nejvíce. O to těžší je však poté naplňovat očekávání. Na tenhle seriál by se dalo naplivat (a také, že se to udělalo) spousta špatného jen díky tomu, že je od CW. Jenže mě vlastně to, že je tam spousta krásných lidi nevadí, i když ani já nechápu tu posedlost tím, že hlavní hrdina musí být ze střední školy. Horší je, že se najdou i jiné věci, které mi neseděli. Přišlo mi, že celá ta skupina, co se schovává ve stoce vlastně nic neudělala a tak jsem nechápal, proč jsou tak velkým trnem v oku Jedikiahovi. Ten mi rozhodně přišel jako nejzajímavější postava, mlaďasové mě moc nebrali, i díky jejich propleteným vztahům. Navíc s postupem času přibývalo zvratů a přišlo mi, že ani nestíhám sledovat, kdo komu zrovna věří a kdo se koho se snaží podrazit, což taky zrovna nepomáhá. Závěr série a vlastně i seriálu taky nebyl žádný zázrak, i když mě v něm potěšil alespoň Jedikiah. Sečteno podtrženo to byl docela fajn seriál, který poměrně rychle utekl, jenže nebyl tolik zajímavý, abych na něj nějak musel vzpomínat či abych dokonce litoval zrušení. Potenciál byl velký, ale zůstal nenaplněn... ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Pilot hroza, druha epizoda o čosi už lepšia a tretia celkom prekvapila a dotiahla to na priemer. Zostavam aj tak skepticky 50% so far. Serial sa nam celkom pekne rozbehol a pri stavajucej 10 epizode musim povedat ze som milo prekvapeny, hadam si to udrzi dobre tempo. 70% .Oukej tak dnesna zaverecna cast a celkove zhodnotenie serialu (skopčene z diskusie) Dnesne finale dopadlo celkom priemerne, boli tam momenty, ktore boli vyslovene zle, ale naopak aj dobre. Dobre momenty HUDBA jednoznacne, v celej serii nebola tak dobra a vyrazna, dalej scena roger+jed super, taktiez sceny jed+john. Ostatne ma moc nebrali, hlavne tie emdzi astrid a johnom a podobne. Celkovo to pokazilo cw tym ich klasickym lubostnym preplietanim. Nehovorim, že od zaciatku bolo jasne aj ked bola káára s johnom, že ma oci hlavne pre stephena, ale zazracne zalubenie johna do astrid a ich pre mna fakt nechutny vztah, no bieda. Co sa tyka efektov, tak je videt ze vo finale si dali obzvlast snahu a scena s founderom ale aj ked zachranil kááru(ktora inak mohla uplne v pohode umriet) boli naozaj dobre spracovane. Skoda taktiez, ze priviedli do serialu na konci tu trapnu blondinu, ktora v dnesnom finale tiez mohla zomriet(nemozem sa na nu pozerat god!). V cca 33.minute mohol serial kludne skoncit. Neskonicl, a zostavajucich 9 minut teoreticky naznacilo, ako by sa mohla vyvijat druha seria, ak teda nebude serial zruseny. Bolo jasne, ze v pokracovani bude najviac dominantny jed-na jednej strane dobry chlap, ale jeho tuzba po moci a kade com inom je nepriehliadnutelna a hlavne neprestavajuca. Novy resp(old look) johna ma nebavil a káára bola v dnesnej ep tiez hrozne oblecena. Finale vsak hodnotim celkovo kladne. Ak však druha seria nebude, plakat nebudem. Serial ako taky zacinal rozpacito a nie moc presvedcivo, potom sa vsak postupne vypracoval an priemer a aj cosi viac a udrzoval si kvalitu...posledne ep vsak isli mimo mna,,,cca od prebudenia rogera+ta hrozna bloncka. Taktiez by som vytkol linku "rodina" kedze ani dnes neukazali aspon stephenovu mamu, ktora bola pritom dobra postava, len nedostala tolko priestoru kolko mala, co naozaj nechapem, mohla dostat viac priestoru aspon od odhalenia, ze je aj ona paranormal..ale co uz. Dobry serial, spominat budem rad, ak ho nahodou obnovia, urcite sa pozriem rad, ale moc to ružovo s dejom druhej serie nevidim. :o) ()

Reklama

Anduril 

všechny recenze uživatele

Seriál dosť priemerný jednoduchý, ale so zaujímavými mladými hercami a dejom... Mal dosť veľký potenciál, škoda že bol zrušený. Asi to bolo pre ten rozvláčny začiatok, najlepšie boli posledné štyri diely. Dosť ma ešte vyrušovali posteľové scény, fest primitívne dialógy a nízky hodnotový rebríček ktorý ponúka. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nakonec poměrně chytlavý seriál s dost nejistým a zdlouhavým rozjezdem. Variace na kultovní a postupně tak trochu zpackané Heroes si nenechám ujít a naneštěstí The Tomorrow People jsou dost klasický CW seriál se všemi neduhy této stanice. A tím je roztahanost, logické díry jako prase, důraz na milostné trojúhelníky a čtyřúhelníky a neschopnost tvůrců vytyčit nějaký směr, který je vidět především na postavách měnících motivace z dílu na díl. V půlce série se to trochu zlepšuje, postavy mi přestaly být ukradené a sci-fi linka konečně začala někam směřovat a ve výsledku je to sice tuctový, ale příjemně oddychový seriál, který má jedno velké plus - Marka Pellegrina v jedné z hlavních rolí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Totálně zapadlý nevinný sci-fi seriál pro teenagery by se do našich končin asi vůbec nedostal, kdyby jej kdysi ještě TV Fanda minimálně ve dvou reprízách neuvedla. Robbieho Amella jsem měl dřív celkem v oblibě, dlouho mi bylo vskutku líto, že opustil mého favoritního Flashe a kromě něho jsem si v tomhle seriálu našel ještě větší klenot. Jsem z dětí, co odrostly na rodinné sérii zaváté prachem jménem Spy Kids a už tam jsem měl jako malý slabost pro Alexu Vegu. A Tomorrow People mi po letech ukázali, jaká neskutečná kočka z ní vyrostla. Škoda, že nedostává vícero hodnotných rolí. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama