Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film o žralocích padajících z tornáda, v němž hlavní role hrají Ian Ziering a Tara Reid jsem prostě musel vidět. A naštěstí to nakonec nebyl jediný důvod. Pokud se mě někdy někdo zeptá, řekni jeden film, který je tak blbý, hloupý, debilní a stupidní, až je vynikající, odpovím jednoznačně Sharknado. Opravdu. ty postavy jsou naprosto idiotské, scénář včetně jednoutlivých souvislejších scén nedává smysl, s logikou a detaily si nikdo hlavu opravdu nezatěžuje (auto stojí v pět centimetrů hluboké vodě valící se po silnici ale přesně tou samou pět centimetrů hlubokou vodou se k autu blíží žralok - kromě těch mnoha dalších, jež padají z nebe). Tařka celý film, kdykoliv nějaká postava promluvila, jsem já a všichni spoludiváci řvali smíchy. Tohle už ani není kýč. Ale posledních cca dvacet minut, kdy se střídavě likvidují tornáda pomocí do it yourself náloží a létající žraloci pistolí a motorovou pilou prostě překročily hranici geniality a eruptovaly záchranou Novy, to je prostě naprostý masakr který neocení jenom kulturní barbar. Ten film mi dal mnohem více, než bych kdy od něj očekával. Když už nic, je neskutečně zábavný, mnohem více, než spousta filmů, která zábavnými být chce. Protože tenhle film je opravdu tak debilní, až je geniální. To prostě musíte vidět. Musíte. A pak už budete žraloky nenávidět taky. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější Asylum. Každým spoludivákem, každým pivkem i každou minutou lepší a lepší. V závěrečné třetině pak již zcela bezkonkurenční a ve své bezelstné debilitě geniální; těžko totiž v historii kinematografie hledat něco aspoň vzdáleně podobného zdejší hrdinné záchraně Novy (kdo by to byl řekl, že zrovna Ziering pošle Chucka Norrise do důchodu?). ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Brilantní záležitost, která ví od začátku naprosto přesně, jak idiotská je, je taková záměrně, a je na to hrdá:) Takhle to vypadá, když s vážným ksichtem tvoříte parodii a bavíte se přitom. Takže gratuluju, Stevene z Beverly Hills, tímhle jsi se stal nesmrtelným. Tímhle a dvojkou... a prý už brzy i trojkou:) 80%, i když sám nevěřím tomu, že to píšu:) ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. To, že to je sračka naznačuje už pouhý fakt, že se jedná o další dílo známé společnosti Asylum, název filmu i jeho samotná zápletka, která je tak absurdní, až je vlastně zajímavá. Při sledování už pak nezbývá než nevěřícně zírat na příšerné triky, ještě horší herecké výkony a vlastně i drzost nebo snad odvahu tvůrců, kteří vše myslí smrtelně vážně. Přesto, že jsem dal "odpad!", film má jedno plus...něco takového jste ještě neviděli a nikdy neuvidíte (možná tedy v druhém díle). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tady. „Máma vždycky říkala, že mě Hollywood zabije“. Asylum opět nezklamalo a i pro rok 2013 si připravilo další žraločí pecku, která připraví nejednomu divákovi „bezesné noci“. Za pomoci SyFy nám naservírovalo další porci céčkové podívané, kterou prostě musíte vidět. Byl jsem rozhodnutý tenhle film rozcupovat na kusy, poté co jsem si přečetl několik informací o ději, ale neudělám to. Tohle byla prostě neskutečná podívaná, která mě doslova posadila do křesla a já od toho nedokázal odtrhnout pohled. Recesní Ferrantova podívaná je prostě tak „bizardní“, že se dá ohodnotit od odpadu až po plný počet bez mrknutí oka. Prostě, pokud to nebudete brát vážně (protože to se snad ani nedá), užijete si pořádnou porci šílené zábavy. A já se vážně bavil. Žraloci padající z nebes, kteří se dokáží schovat i ve vodě po kolena a „řezník“ Steve z 90210 (Ian Ziering) – tohle bylo prostě lepší než kdejaká béčková parodie. Téhle asylácké smršti bych klidně dal z recese i 100%, ale to bych urazil legendární Čelisti a to nehodlám..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/sharknado-2013.html ) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama