Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Zajímavosti (15)

  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Téměř celý film byl natáčen při slunečných dní. Počasí a déšť musel být tvořen digitálně. (sir-dave)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama