Reklama

Reklama

Podivné cesty osudu

  • Francie Le Cours étrange des choses (více)

Obsahy(1)

Shaulovi je přes čtyřicet a je zvyklý utéct, kdykoliv věci nejdou tak, jak by si představoval. Rozhodne se navštívit svého otce, kterého neviděl pět let. Díky setkání v Haifě zjistí, že na změnu není nikdy pozdě stejně jako na nový život. Shaulovi je něco málo přes čtyřicet, po rozvodu žije sám a pracuje jako recepční na klinice. Snaží se o spokojený život, ale cítí se velmi osamělý. Proto se rozhodne zajet za svým otcem Simonem, kterého viní ze všech svých problémů. Simon a jeho nová žena Bathy se pokusí Shaulovi pomoci arteterapií drahými kameny. Zpočátku jsou Bathyiny snahy o sblížení obou mužů marné. Shaul se ale jednoho dne poraní na tržišti a přijede za ním jeho mladičká dcera Michal. Ledy se začnou pomalu hýbat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja tieto filmy , ktoré absolútne nenaznačujú do samotného konca, že o čo ide, milujem! No a kokos, scénka so sochami...tak na tú sa oplatí počkať! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, moc se s divákem nesere a nesnaží se příliš něco vyprávět či sdělovat. Přišlo mě to všechno celkem chladný a těžko přijatelný, ale po půl hodině jsem přepnul na jiný level přestal jsem řešit a začal jsem se na film dívat z pozice hlavního hrdiny a najednou to byla docela pecka o lidské osamělosti a prázdnotě. Film je smutný, ale má v sobě několik úsměvných momentů a zajímavě napsaný postavy. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama