Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Smíchejte cca 50 zoufalých lidí ze zapadákova, pár kuchařů, 2 zpěvačky, 1 vietnamce a okořeňte 3-5 sušenými zestárlými herci, kteří měli jednou soudnost a nemuseli vystupovat v tomhle cirkusovém braku. Podlijte trapností a přiostřete velkou špetkou tuposti a stupidity a podávejte od půl deváté až do noci. Zaručeně vám to pořádně otráví život. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Náctiletá dcera nadšeně:"Mami, mami, rychle dělej, už začíná ten nový seriál." Máma se rozplývá: "No vidíš to, to je natočený jak od Camerona". Dcera rozumuje: "Ale mami, copak nevidíš ten smysl pro kompoziční detail?! To je jasná inspirace Spielbergem." Matka nebesky: "A ten hereckej výkon Postráneckého!!! No to je koncert!!!" Dcera obdivně: "A ten Stránský, to není jen vynikající dabér, ale on je shakespearovský herec!!!! Neskutečný herecký rejstřík. Sice ksicht žádná sláva, ale já žeru ten jeho podmanivý hlas." Dcera podruhé a ještě víc nadšeně: "Lokace, námět, režie a herecké výkony, no mami, já se snad nedočkám příštího týdne, to rovnou umřu, než bude dechberoucí druhý díl!!!" A skácí se bezvládně na podlahu obýváku. Matka se konsternovaně sesune do křesla: Ano, dcero moje, u těchto seriálů se dá jenom zemřít, ale není to krásná smrt vidět za života něco tak nádherně natočeného?!" Dcera hlesla: "Je..." Mé hodnocení zpovzdálí: 0% ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

[Po dvou viděných dílech] Končím. Klasický "trčák" neboli seriál, který se nikam nehne a trčí na místě jak hovnocuc utopený po kabinu v močůvce. Nikdo nehraje, všichni blábolí, postávají nebo se bimbají, dělají křoví a v příběhu nehrají absolutně žádnou roli. Jediným hybatelem jest Vašut jako absolutní záporná postava. A jak to tak u podobných "trčáků" bývá, absolutní záporná postava je i ta nejzajímavější a nejzábavnější - pokaždé, když Vašut jako prototyp bezskrupulózního kapitalisty někoho týrá nebo okrádá, je to docela p*del. Za to ta jedna hvězdička. ()

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Produkce novy dosáhla toho, čeho před ní již takový velikáni jakoVraždy v Midsomeru! Proč? Kvalitou rozhodně ne, tu se ani při svých odsledovaných deseti minutách netroufám hodnotit, ale hleďmež - nastal nedostatek herců, stejně jako v neexistujícím Anglickém hrabství, jinak si totiž nedovedu představit, proč David Prachař hraje v Doktorech z Počátků zcela jinou postavu, než hrál v Ordinaci. Už se těším, až se začnou vracet mrtví, pokud by byl jejich návrat s nezměněnou identitou, možná by mohl spin - off ¨ “Kamenické mausoleum” zaujmout i zdejší cinefilské obecenstvo, zombie telenovela tu totiž ještě nebyla. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)
  • „Vstávat! Vstávat a cvičit! Ale proč? Protože je ráno! Jenže já mám ještě noc!“ Touto hláškou se odkazuje na seriál Bob a Bobek (od r. 1979), ve kterém Josef Dvořák namluvil Boba a Bobka. (Duoscop)

Reklama

Reklama