Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

přetrpěl jsem první díl, opravdu přetrpěl. První díl byl kvalitou velice vyrovnaný, když nuda střídala trapnost. Člověku je z toho až smutno, čemu všemu jsou ochotni se herci propůjčit, a to i velmi dobří herci. Ovšem doba, kdy se dala poznat slátanina podle toho, že se jí vyhýbala herecká špička, ta už je dávno pryč. Na špatně napsanou postavu roku by mohl s úspěchem kandidovat se svou rolí Písařík, to je fakt zoufalé. Problém není v tom, že hraje vesnického blázna, ale to, jak je tahle postava pojatá, to je fakt průser. Myslím, že o nic nepřijdu, když další díly už budou beze mě. Naprostá ztráta času ()

ClintEastwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ona by to byla blbost i bez toho, ale dementně se tvářící Písařík, se zmijovkou na hlavě, jenž vypadá, že si každou chvíli překousne jazyk, posouvá vše do odpadu. Kdo stojí za zmínku je Pepa Dvořák a David Prachař, jinak o ničem (Vašut, to jako vážně?!). A proč jim v každé scéně svítí na Barrandově lampou do oken? To má jako navodit pocit sluníčka? Strašné. ()

Reklama

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmová či televizní díla podle náhodně či spíš jaksi nedobrovolně shlédnutých útržků, ale "Doktoři z Počátků" jsou TAK bezkonkurenčně slabomyslní, že mi to nedá. Pravda, je mi trochu smutno, když vidím "starou" hereckou gardu, kterak se dlouhodobě - a zcela dobrovolně (!) ztrapňuje v jakémsi rádoby komediálně-dramatickém útvaru, od něhož se zákonitě musejí distancovat všechny múzy, co jich na světě je. Na druhou stranu chápu, že pro každého z nás je životní nutností nějak si zaopatřovat prostředky na chléb vezdejší - a účinkování ve stupidním TV seriálu je přece jenom o něco přijatelnější nežli kupříkladu provádění bankovních loupeží či provozování jiné trestné činnosti. ()

czema 

všechny recenze uživatele

Ohrané doktorské téma s českým důvtipem a nadsázkou. Kovář je hned ze začátku protivnej asi jako dr.house.(kterýho mimochodem precizně namluvil.) Martina Písaříka by měli rovnou zavřít do včelína :D. Na český poměry kdy s málo penězi se dá natočit i tohle je to dobrý. 3*** za to že se na to dá koukat víc než na ordinaci ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Město Počátky existuje a nachází se na Vysočině v obci Pelhřimov. (fiLLthe3DD)
  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)
  • „Vstávat! Vstávat a cvičit! Ale proč? Protože je ráno! Jenže já mám ještě noc!“ Touto hláškou se odkazuje na seriál Bob a Bobek (od r. 1979), ve kterém Josef Dvořák namluvil Boba a Bobka. (Duoscop)

Reklama

Reklama