Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to nezdálo tak špatné. Seriál z vesnického prostředí, humorné situace, pražská rodinka s moderní bio manželkou a s postupně se více aklimatizující maminkou a tatínkem, staří vesničtí starousedlíci, staré drbny, neškodný blázen, moudrý vesnický doktor a doktor z města... Jenže nic nevydrží věčně a k těm příjemným venkovským situacím se přidávají naprosté blbosti, další zbytečné postavy, přehnané situace a všechno dobré je fuč. Tak to už u tzv. nekonečných seriálů bývá. Navíc je docela smutné vidět takovou herečku jako je Iva Janžurová hrát v takové hlouposti. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vesnice v upachtěné podobě troškovsky parodické povrchní naivity, která se ani nesnaží předstírat snahu, nýbrž divákovi rovnou do ksichtu hřímá, co si myslí o jeho očekáváních a též inteligenci. Doktor z hor dostává tímto dílem nový rozměr, jelikož pečení ve starých kamnech, jež vypadají, jako by právě vyjela z výrobní linky, ošatky na chleba a další venkov zesměšňující rekvizity (včetně úžasného nadčasového oblečení, v němž by nevyšla ven ani moje prababička), vše v papundeklově odporně barevných interiérech by nerozdýchal ani senilní východoněmecký důchodce zmlsaný sestrou Steffani. ()

Reklama

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Uršule bych narval citron do prdele a poslal jí do Treblinky, protože to, co tady předvádí je regulérně zločin proti lidskosti. Jinak je to celý samozřejmě špatnej vtip. Troškovskej l'humour, infantilní novácká hudba a prase Postránecký v hlavní roli je jedna z těch nejhorších kombinací, co kdo stvořil. Causa bibendi zcela očividná, protože jsem si na uklidnění musel dát vodku na exkrát. A zajímalo by mě, jak probíhaly castings nebo prostě jak se jim povedlo sehnat tak otřesnou skupinu (ne)herců. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když si říkám, že horší už to být nemůže, překvapí mě televize s další, ještě daleko větší sračkou, než byly všechny předchozí. Děj prakticky žádnej, svou nenáročností speciálně dělanej pro fanoušky těchto dílek, tedy pro retardy a důchodce ve špatném mentálním stavu. Zajímavé je, že pokud shlédnete upoutávku (kterou prostě shlédnete!, protože než bude pokračovat Váš oblíbený pořad, půjde reklama na Doktory z Počátků alespoň šestsetpadesátkrát) tak již s přehledem víte o všem, co se bude v dalším díle dít... Řešením by bylo, diváky těchto seriálů zavřít někam do karantény a všem ostatním začít dávat v televizi něco koukatelného. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela přetrpitelné a jakožto spin-off Ordinace zatím mnohem lepší (což se samozřejmě změní, pokud se rozhodnou opět točit tak 265 dílů ročně). Zřejmě díky Stránskému a té sestřičce (netuším, kdo jí hraje). Ale že bych si to pustil sám od sebe, to nehrozí. Na to mám pořád spoustu lepších seriálů. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)
  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama