Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

martins odpad!

všechny recenze uživatele

Ne to už fakt ne, další seriál o doktorech, ikdyž v ne tak hlavní roli. Martin Stránský alias dr.Kovář převelen na vesnici, kde asistuje důchodci Panenkovi(návrat Václava Postráneckého do seriálu po x-letech) a řeší spolu zapeklité případy. Bohužel se k tomu propůjčili i další herci(Marek Vašut, Uršula Kluková, Nela Boudová nebo Lenka Termerová, které nestačily Rodinná pouta) a tak tu máme další seriálový skvost fuj!! ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi upřímně smutno z toho, co za výblitky se to u nás rodí. Za půl hodiny jsem dokázal šestkrát předpovědět, co se v následujících minutách stane; nutně musím poznamenat, že jsem vždycky vybral tu nejdebilnější možnou variantu. Z Doktorů se nevyhnutelně stane další Ordinace, přestože se tvůrci pravděpodobně zmohli na lepší kameru. Debilní zápletky, debilní vtípky, debilní prostředí, debilní hudba, nulová invence v jakémkoliv směru. Klasický mustr, který lze vidět v ordinaci, ulici, gymplu, VKV, pojišťovně, atd. Modlím se za to, abych se ve svých 23 letech dožil dne, kdy česká tvorba povstane z popela a zrodí alespoň jeden kvalitnější seriál, který se nevydá klasickou cestou zaručených výdělků, ale bude se snažit zaujmout diváky na způsob X-Files, Castle, Sherlocka nebo třeba American Horror Story. Edit: po několika dílech může pyšně prohlásit, že se potvrdila moje obava. Tenhle seriál je jednoduše debilní a debily se snaží dělat i z diváků, když jim nestydatě podsouvá, co by měli cítit v té které scéně pomocí krajně nevkusné hudby. Třikrát fuj, zasloužený odpad. Smutné je, že se v tom hnoji nachází několik herců, kteří dokonce umí hrát, avšak mají tak retardovaně napsané role, že jim to je prd platné. A ne, Písaříka nemyslím, jeho postava je tam určitě jen proto, že se tvůrci rozhodovali, jestli prostoduše vtipnou roli dostane člověk nebo pes. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly (15-16.) na dovolené. A ač skeptický, dal jsem tomu šanci. Tyhle dva díly patřily Marku Vašutovi, který kdykoliv se objevil na obrazovce, začal neskutečně hláškovat a předváděl téměř parodickou one man show. Ostatní dění jede v lehce komediálním směru (nic moc) plus nějaký to trapný rodinný drama se špatnou hudbou. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se seriál dal směrem úplné parodie. Stránský by díky svému hlasu mohl bez problomů parodovat doktora House, ještě vypustit drama a pak by to byla pecka. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

=== Těžký den producenta Kubrta. === ,,Cože? Nemáme sračku do hlavního vysíláku? A to mi říkáte teď, když jsem Pawlovský slíbil šolich jako protislužbu za uválcování příjezdové cesty k mé garáži? Dejte mi Hrachovou! Hrachová, z které sorty ovčanů jsme ještě nenadělali kretény? Cože? Dejte mi Hivrise! To je Hivris? Jo vy taky myslíte burany.... A co na to počítač? Že zvrací? No, tak to je konec. Z toho nás může dostat jedině Staník. Zavolejte Staníka!" Uíííí, Uííí. ,,Buď zdráv, Kubrte. Dnes mám obzvláště velikou chuť kurvit národu vkus." ,,Je to špatný. Hivris s Hrachovou navrhují mejdlovku z prostředí vidlákova. I kompjůtr z toho blije, Staníku." ,,Tomu nerozumím, Kubrte. Vždycky jsi na názory kulturně vyspělých jedinců kálel. Proč dnes dělat výjimku?" ,,Máš pravdu Staníku, uděláme pořádný vozembouch! A vrazíme do toho Kuklovou, kdyby se to náhodou totálně zhnojilo, můžeme se pak vymlouvat, že šlo jen o špatný vtip." .... Zakončil bych parafrází jedné z nejslavnějších forbín. ,,Bude tam hrát debil, potom ještě jeden debil, s nimi výborný herec, který se na stará varlata patrně nudí, a bude to vóóóšklivý!" ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak schválně :) Kolik z vás vidělo aspon 2 díly v plné stopáži ? Aha......asi stovka. A kolik to hodnotilo podle reklamy a nebo po uvodních titulkách ? Aha takže asi dvě stovky. Lidi proberte se. Ordinace v růžové zahradě je opravdu neuvěřitelná kravina, ale tohle na mě působí docela pěkně navíc to s tou růžovou blitkou nemá vůbec nic společného až na hlavní postavu. Civilní a příjemní herci, klasické prostředí české vesničky. Oddychovka jak vyšitá. Absoultně nechápu o co vám jde. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se v hostivařských ateliérech a v obci Pyšely. Interiérové a exteriérové scény jsou vyrovnané a oproti Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005) se točí více venku. (fiLLthe3DD)
  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)

Reklama

Reklama