Reklama

Reklama

Inteligence

(seriál)
Ukázka z filmu 12
USA, 2014, 9 h 4 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Michael Seitzman

Kamera:

Sidney Sidell

Hrají:

Josh Holloway, Meghan Ory, John Billingsley, P.J. Byrne, Michael Rady, Marg Helgenberger, Tomas Arana, Elden Henson, Grace Huang, Will Yun Lee, Henry Mah (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hlavním hrdinou je Gabriel Vaughn (Josh Holloway), špičkový agent supermoderní tajné služby, jenž má v mozku implantovaný mikročip superpočítače. Společně s agentkou Riley Nealovou (Meghan Ory) musí nejprve zachránit uneseného člena CyberComu, americké jednotky na ochranu dat, pro kterou oba pracují. Dále se tito kybernetičtí policisté potýkají se sebevražednými pumovými atentátníky a zachrání dva americké novináře ze zajetí v Sýrii. (Universal Channel)

(více)

Videa (26)

Ukázka z filmu 12

Recenze (54)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Abramsova kultovní série už dávno doklopýtala ke svému finále, vůbec ne špatný Josh Holloway je už zase Ztracený, tentokrát v Kyberagentovi, takovém nedomrlém Chuckovi s wifinou v lebce, potenciálně velmi zajímavém projektu s několika výbornými motivy a funkčním humorem dialogu, který však nakonec zaujme především svou povšechnou polovičatostí a povrchností.. Zklamání, které roste s každou další epizodou.. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Oproti spoustě ostatních jsem spokojen hlavně s tím, že se z toho nevyklubal další Chuck. Nehledal jsem v tom totiž akční komedii. Na druhou stranu musím říct, že to rozhodně mohlo být zajímavější či lepší. Na obsazení jsem se těšil, Sawyer byl vždycky docela sympaťák a i Karkulka se mi v předchozí roli zalíbila. Nakonec to nebylo špatný, jen jsem od toho čekal asi o něco víc. Nejlepší vychytávkou je Gabrielova rekonstrukce místa činu, to se mi líbí a to mě baví, škoda, že takových věcí tam není víc. Na celý projekt jsem se těšil, společně s Almost Human u mě šlo o nejočekávanější novinky. Kdybych se měl rozhodovat, který z nich si raději ponechám, tak by Intelligence nezvítězila. Uvidíme jestli se dočkáme druhé série, pokud ano, tak se na ni určitě podívám. 70 % ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět je v Intelligence zazdíván epizodickým až krimi zpracováním kdy chvilku trvá, než se dostane na lepší epizody. Ty v první polovině série jsou vesměs velice průměrně a díky absenci osobní roviny místy až nudné. S druhou polovinou řady se už z party kolegů začíná formovat tým, který začíná mít k sobě blíž a už to začíná být docela zábavná týmovka, kterou umocňují o třídu nápaditější náměty na epizody v závěru série. Jak už u těchto seriálů bývá zvykem, v momentě, kde se rozjede nějaký ten osudový děj, tak je seriál utnut. Škoda, protože Intelligence měl pomalu ale jistě vzestupnou tendenci. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Jsem poměrně zklamaný. Od akčního sci-fi s J. Hollowayem jsem si sliboval hodně, ale i když scénář byl dobrý a o zvraty není úplně nouze, tak natočené to je opravdu špatně. Režisér by si měl jít kleknout do kouta a přemýšlet, proč to udělal tak nezáživně - možná za to zčásti může i zbytek hereckého ansáblu, který ze sebe také moc kvality nedostal. Potenciál tu byl, škoda = jako by se počítalo se sledovaností a řeklo se "ať se to prostě nějak natočí". Další epizodě (i když žánrově a kvalitativně to od Almost Human či The Tomorrow People nemá moc daleko) šanci nedám. 50% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Seriál se zajímavým nápadem, který mi trochu připomíná Chucka. Ale tohle mi přijde reálnější. Josh Holloway (Sawyer ze Ztracených) má v hlavě čip, díky kterému veškerý má přístup k internetu a satelitům. Opravdu vychytaná věc. Může si o každém cokoliv zjistit. A nápad s termovizí byl taky dobrý. Ten čip je pochopitelně celkem žádaná záležitost. Řek bych, že chemie mezi Gabrielem a jeho ochránkyní Riley celkem funguje. :) Mohli by se dát konečně dohromady. Možná je tam nějaká podobnost s Almost Human... Tak 1. série je u konce. Docela se to uzavřelo, ale pořád mají skulinku pro pokračování. ;) Seriál byl ukončen. "Odkud umíš mandarínsky? Mám na to aplikaci." :D ()

Galerie (78)

Zajímavosti (1)

  • Organizácia, ktorej Gabriel (Josh Holloway) patrí, sa volá USCC, čo je skratka pre United States Cyber ​​Command. (Martin12500)

Reklama

Reklama