Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent CIA Michael Shaughnessy (Luke Goss) sa po druhý raz narodil. Vo výške 3000 stôp ho totiž ktosi vyhodil z lietadla a on mal to šťastie, že pád do mora akýmsi zázrakom prežil. Zatiaľ síce netuší, kto ho zradil, ale v hlave sa mu už črtá plán, ako to zistiť. Rozhodne sa vrátiť a nanovo infiltrovať do mexického pašeráckeho gangu, aby našiel toho, čo ho zradil. Nastáva čas zúčtovania... (beso74)

(více)

Recenze (9)

bourec 

všechny recenze uživatele

Měl sem chuť na nějakej akčňáček,a dostal sem tohle.Jo,kde nic není,ani hovno nenajdeš.Blbí herci,v čele s hroznym Gossem,hlavní postavy se pohybujou v obraze bez nějaký zjevný motivace,dělaj povětšinou hloupý věci,a nejvíc filmu scházej emoce.V dnešní kravský době plný stupidních lidiček se to pomalu dostává i do filmu,a točit začínaj i kreténi,který vožralý štrachali ve sklepě nebo na půdě,a našli starou,rozhrkanou kameru.A dostali nápad nás oblažit svoji kretenitou.Všichni rádobyumělci,jděte do pérdele.10%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný akční film o chlapíkovi, který se snaží zjistit, proč vypadl z letadla. Mě by spíš zajímalo, proč přežil, ale budiž. Luke Goss není v hlavní roli špatný, to jen film prostě není zajímavý a není na co tu hodina a půl koukat. Jsou zde sekvence, které jsou celkem drsné, na druhou stranu to není nic až tak zvláštního. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Proč ja na tyhle věci vůbec koukam? Jsem fakt hroznej. Každopádně Goss tam chodí s unudenyn xichtem a snaží se ho vecpat každymu, kdo se mu postaví do cesty..sem tam nejaka honička, solení, flešbek, střílení..ale většinou vyčuhujou ty neuvěřitelně uspávací dialogy. To je zas kyanid. U konce jsem si podstrčil oční víčka paratkama aby mi nespadli. Zlomily se, ja otevřel oči a zase sem videl ten znudenej plesatej xicht. Hrůza hrůz. Jednu za nějaký ty akční honičky at nejsem zase moc zlej. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slabej béčkovej akčňák kterej mě fakt neuchvátil. Jeden z mých oblíbených herců Luke Goss je v hlavní roli drsnýho agenta celkem uvěřitelnej nemám s ním problém a za něj je ta jedna hvězda. Jenom škoda, že poslední dobou si tenhle charizmatickej tvrďák vybírá poměrně dost mizerný filmy... Nebo teda pardon oprava on si je asi sám nevybírá. On musí hrát v tom co mu nabídnou to bude asi ten hlavní problém. Každopádně tohle se nepovedlo. akce je fakt málo a když už se nějaká najde, tak se kamera furt uplně šíleně klepe, prostě o nějaký přehlednosti nemůže být ani řeč. Celej ten příběh je navíc tak složitej a komplikovanej, že jsem se v tom místy moc neorientoval a na konci jsem se ztratil úplně. No hlavně jsem se nudil a to je u podobnýho typu filmu fakt problém, protože pak dojde prostě na to, že nemá co nabídnout. Skvělej příběh ani herecký výkony se tu totiž neočekávají. Jde aspoň o tu solidně natočenou akci a když tu není ani ta, tak potom těžko lépe hodnotit.20% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama