Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer

Recenze (197)

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Potřeboval jsem nějaký sitcom, tak jsem si říkal proč nezkusit tuhle partičku z okresku 99. První díl byl supr, pak přišly asi tři slabší, naštěstí se to pak správně rozjelo a kvalita začala stoupat a nebyl tady vyloženě slabý díl. Postavy jsou správně trhlé(Jake, Charles, Terry a samozřejmě kapitán Holt), takže si je snadno zamilujete a jejich hlášky a gagy mě tolikrát příjemně rozesmály. Dost mě to baví a mám z tohoto seriálu radost. S02 - Mám radost, že se tvůrci ve druhé řadě mnohem více odvázaly a mají mnohem větší sebevědomí a nebojí se ještě šílenějších nápadů, než v předchozí řadě. Postavy jsou opět perfektní a každý dostane dostatek prostoru aby se náležitě předvedl. Gagy a komické situace trhají bránici a dialogy jsou správně cheesy. Do toho září to bude dlouhá doba a už po dvou řadách můžu říci, že mě tahle partička z B99 přirostla k srdci. S03 - Třetí řada je opět povedená a jede se v zajetých kolejích. První díly přináší změnu, s ohledem na konec druhé řady, jenže než se nadějeme je všechno zpět a je to jen dobře. Tvůrci v této řadě zkoušejí nové věci, prohlubují vztahy mezi postavy a přináší nové absurdní situace a jedny z nejlepších gagů. I přesto, že jsou gagy a vtipy vážně skvělé, tak z nich je trochu cítit, že nejsou tak urvané ze řetězu, jako to bylo v předchozích řadách. Už to není tolik přehnané a trhlé. Tím samozřejmě seriál nesrážím, jen narážím, na to že si seriál dovoluje místy nasadit vážnější tvář viz. celá linie závěrečné třetiny seriálu, kde doopravdy o něco jde a bude to mít nějaké následky. Třetí řada B99 se hodně povedla a já se moc těším na čtvrtou. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: k postavám (s výjimkou citově plošší míšenice) se cesta hledá trošku déle, ovšem nakonec chytnou a pouštět se jim moc nechce. Klíčový figurín Peralta vámi bude buď nenáviděn, nebo milován, spoludetektiv s trisomií jedenadvacátého chromozomu ozvracen, nebo litován, zbytek.... patrně překvapeně tolerován. Humor není přehnaně třeskutý, ale na takové to domácí žvýkání, prostě výmluvu, proč ještě nejít do ložnice, postačí. ()

Reklama

ONko 

všechny recenze uživatele

U mna nekompromisne najlepsia situacna komedia. (Update: No longer true po zhliadnuti The Office) Postavy vsetky svojske a sympaticke. Humor skvely. Zarucene dvihne naladu akykolvek diel. A ano, mam rad aj Ginu, nenavidel by som ju v realite, ale v serialy super :) Kazda scena s Holtom je sperk. Ano, Peralta je infantillny, ale je to vec zvyku. Taktiez clovek velmi nevnima "diverzitu nasilu", napr. to ze je kapitanom cierny gay mi vobec neprislo nutene, jeho postava nebola absolutne zalozena na jeho sexualite. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem z toho nadšená. Očekávala jsem nějakou blbost ale nakonec se mi to zalíbilo. Je to vtipné, ukazuje to práci policistů v humorné scéně a Andy Samberg je prostě skvělý. Seriál si uchovává svůj vtip a kouzlo, navíc dvojice Peralta a Santiago je prostě okouzlující a tak protikladná, že se k době vážně hodí. Jsem ráda, že nám scénáristé více otevřeli postavu kapitána, protože se díky tomu stává mojí nejoblíbenější postavou v seriálu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 11 dílech:: Jeden z nejnadějnějších a nejoriginálnějších sitcomů posledních let. Malinko ulítlý humor sice rozhodně nesedne každému, pokud se ale po pár epizodách naladíte s tímto šíleným týmem na správnou vlnu, tak vás začne odměňovat jednou vtipnou situací za druhou. Tvůrci navíc místy chytře využívají policejní klišé a ani hereckému obsazení v čele se sympaťákem Andy Sambergem, Andrem "mám za každé situace kamenný ksicht" Braugherem či ze řetězu utrženým Terry Crewsem se nedá prakticky nic vytknout. Zlaté Glóby jsou zkrátka prozatím hodně zasloužené, podobný svěží vítr již televizní komedie potřebovaly hodně dlouho. 80% ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • V roce 2019 zemřel pejsek Stewart, který hrál kapitánova věrného pomocníka Cheddara. Nahradil ho jeho sourozenec. (Jolinar)
  • V návaznosti na protesty Black Lives Matter a vraždu Geroge Floyda se tvůrci rozhodli osmou sérii přepsat. Již hotové první čtyři epizody tak kompletně vyhodily a začali od začátku. (hansel97)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama