Reklama

Reklama

Mizera

(seriál)
  • USA Rake
Trailer 2
USA, 2014, 9 h 26 min (Minutáž: 42–46 min)

Hudba:

Patric Caird

Hrají:

Greg Kinnear, John Ortiz, Miranda Otto, Necar Zadegan, Bojana Novakovic, Tara Summers, David Harbour, Ian Colletti, Kim Hawthorne, Omar J. Dorsey (více)
(další profese)

Epizody(13)

Greg Kinnear hraje v americkém komediálním dramatu Cleavera Greena, brilantního advokáta, který je skvělý právník, ale má hodně velké sebezničující tendence. Bere jen ty nejzapeklitější a nejhnusnější případy, které nikdo nechce. Ať už jde o drogové krále, kanibaly nebo jiné hříšné bestie. Ale jeho soukromý život je také plný nepořádku. Možná je on sám svým jediným beznadějným případem ... (AXN)

(více)

Videa (57)

Trailer 2

Recenze (13)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pilot dost průměrný, že to točil Sam Raimi by jste v životě nevěřili a upřímně, hlavní hrdina skáče z polohy do polohy, jakoby si s ním tvůrci trochu nevěděli rady - bude to sarkastickej hajzl? Bude to hodnej smolař? Prolhanej grázl? Hloupej chudák? G. Kinnear si možná roli užívá, já bych ale přece jenom čekal něco víc konzistentního - zájem o další díly téměř nulový. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Greg Kinnear je herec, který se mi do paměti zapsal hlavně rolí v dramatu AUTO FOCUS - MUŽI UPROSTŘED SVÉHO KRUHU a při sledování tohohle seriálu jsem si na ten film mnohokrát vzpoměl. Je to asi tím, že obě role mají několik společných bodů, ale hlavně pro obě role se Greg Kinnear výborně hodí.. a navíc zde v seriálu "MIZERA" je to daleko víc na pohodu..)) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jakkoli se může zdát, že Mizera od Foxů pouze podléhá - Nebo podlézá ?? - té módní vlně televizek, jejichž hlavní hrdina je vlastně padouch - Osobně se mi tohle tuze cool znovuobjevené klišé začíná silně zajídat, zvláště když dnes již často většinou archetyp antihrdiny rozhodně neslouží žádnému hlubšímu sdělení a nenabízí, nepokládá ani nezkoumá žádné zásadní morální otázky, natož aby na ně odpovídal, jako v případě Perníkového táty, Dr.House či Dextera.. Navíc ani v rámci vlastního žánru nenabízí zhola nic navíc.. - za zásadní souvislost bude nutné naopak považovat skutečnost, že jde v prvé řadě o slabý remake australského seriálu, který rozhodně nekonstruoval svoji humornou složku na základech situační komedie.. Mizera tak není ničím jiným než mizernou variací a slabou televizkou, již nakonec pozvedá z kaluže jen tradičně skvostný Greg Kinnear se svými kreacemi zoufale rozkošného sebedestruktivního z(a)tracence - zatraceně dobrého právníka s psím pohledem.. ()

noby 

všechny recenze uživatele

Keegan Deene (Cleaver Greene v popisu je tatáž postava v australské předloze) sice v pilotu mezi svými promyšlenými strategiemi v soudní síni a rozbořeným osobním životem občas působí nepřirozeně rozpolceně, ale další díly postavu dostatečně přiblíží, a kontrast jejích stránek najde stabilní polohu. Pořád je to jen zábavný průměr, ale lepší průměr. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Fairly Legal ukončili, a tak se otevřel prostor pro další komediální seriál z právnického prostředí. Provedení v pohodě, kolem je dost koček, aby jsme se my chlapi měli na co koukat, a vůbec jsou vizuál i doprovodná hudba udělány tak, aby seriál působil na diváka líbivě; zkrátka to není žádný low-cost, na kterém by byl znát nižší rozpočet. Greg hraje dobře, má rozporuplnou postavau, je to „parchant“ trochu jako doktor House, jenže toho jsem měl vždycky rád, kdežto Gregova postava mě sem tam sere. Věřím, že tenhle kousek se udrží celou sezónu. ()

Galerie (279)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o adaptaci stejnojmenného australského seriálu od Petera Duncana, který stojí i za tímto projektem. (FFilipCZ)

Reklama

Reklama